Pitch the podcast: Krijg exclusieve ‘Views’ in het avontuurlijke leven van twee YouTubers
© Instagram @DavidDobrik

Pitch the podcast: Krijg exclusieve ‘Views’ in het avontuurlijke leven van twee YouTubers

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Elke week pitchen wij een podcast die volgens ons het beluisteren meer dan waard is. Deze week is het aan de zeer geliefde podcast 'Views'. De podcast wordt gehost door Amerikaanse YouTubers David Dobrik en Jason Nash en is verfrissend eerlijk.

/

What you hear is what you get

David Dobrik is een 23-jarige Amerikaanse sociale mediaster die het begin van zijn carrière te danken heeft aan de populaire app Vine. Net zoals zijn 43-jarige podcast side-kick Jason Nash. Beiden begonnen in 2015 aan een zeer succesvol YouTube kanaal waar ze al snel enkele miljoenen volgers op haalde. Toen podcasts hun opmars maakte in 2017 kon het hilarische duo natuurlijk niet achterblijven. Op 18 mei datzelfde jaar kwam de eerste podcastaflevering getiteld ‘YouTube douchebags’ online.

Elke week praten David Dobrik en Jason Nash over hun persoonlijke leven, de avonturen die gepaard gaan met hun YouTube-faam en alle extravagante aspecten die erbij komen kijken. Zo zijn ze tijdens de podcast ook heel transparant over hun (indrukwekkend) inkomen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DAVID DOBRIK (@daviddobrik) op

/

Deze is voor…

Iedereen die een interesse heeft in online content creatie en alles wat erbij komt kijken. Of je nu vertrouwd bent met de YouTube filmpjes van David Dobrik en Jason Nash, of niet. Voor fans is het de ideale manier om hun idolen op een dieper niveau te leren kennen. Maar ook voor wie ze totaal onbekend zijn, kan je het een en het ander opsteken van deze podcast. Indien je ooit wou weten hoe het achter de schermen van een succesvol YouTube kanaal aan toe gaat, zijn David Dobrik en Jason Nash de iconen om het jou te vertellen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DAVID DOBRIK (@daviddobrik) op

/

De moeite waard omdat…

Het leven van David Dobrik en Jason Nash is zo onrealistisch, zo hilarisch en zo verfrissend eerlijk dat je het absoluut niet wil missen. In hun YouTube vlogs zie je alleen grote gebeurtenissen en hoogtepunten passeren, maar hoe is alles tot stand gekomen? En wat waren hun gedachten hierbij? David Dobrik staat daarbij gekend om het weggeven van zeer exclusieve auto’s aan zijn vrienden en het uitdelen van Ipads, computers en geld aan zij die het nodig hebben. In de podcast hoor je o.a hoe die acties tot stand zijn gekomen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DAVID DOBRIK (@daviddobrik) op

 

/

Ontdek de podcast via…

Je kan de podcast beluisteren op Spotify, Apple podcast, Google podcasts en natuurlijk op YouTube, maar die laatste schikt alleen over seizoen 1.

Lees meer over podcasts op: Pitch de podcast: positief en gezond met The Health Code5 inspirerende podcasts over fashion die de moeite waard zijn en Pitch de podcast: spannende true crime in De Volksjury.

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: David Dobrik, Jason Nash, Podcast, Views.