Pitch the podcast: ‘Chanel Connects’
© Chanel

Pitch the podcast: ‘Chanel Connects’

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Elke week pitchen wij een podcast die volgens ons het beluisteren meer dan waard is. Deze week is het de beurt aan de podcast 'Chanel Connects'.

/

Verwacht je aan…

Na modehuizen Dior en Cartier komt nu ook Chanel met een podcast. Onder de naam ‘Chanel Connects’ brengt het Franse modehuis een resem grote talenten uit de film-, kunst-, muziek-, dans-, architectuur- en mode-industrie samen. Aan de hand van intieme gesprekken over de toekomst van cultuur zoals wij ze kennen, proberen de gasten zich in te beelden voor welke uitdagingen galerijen, musea en podia zullen staan bij hun heropening in deze nieuwe wereld. Niets blijft onbesproken. De onderwerpen starten met het ontwikkelen van technologieën en de impact hiervan op het cratieve werk tot de rol van cultuur in sociale verandering.

/

“De quarantaine en social distancing hebben ons voor altijd veranderd. Het heeft de manier waarop we dingen zien veranderd, als ook daar waar we waarde vinden”, aldus Pharrell Williams in ‘Chanel Connects’

/

Achter de podcast schuilt…

Achter de podcast schuilen enkele grote namen die het modehuis heeft weten strikken. Onder andere actrices Tilda Swinton en Keire Knightley, maar ook muzikant, ontwerper en ondernemer Pharrell Williams nemen deel aan de gesprekken. De deelnemers gingen virtueel met elkaar in gesprek wat resulteert in een zevendelige podcastreeks.

/

Ontdek de podcast via…

CHANEL Connects is sinds 15 januari te beluisteren op Spotify, Apple Podcasts en chanel.com.

Lees meer over onze favoriete podcasts op: Pitch the podcast: ‘Zwijgen is geen optie’ en Pitch the podcast: Inspire met Cartier.

Tags: Chanel, Podcast.