7 podcasts over mode die het luisteren waard zijn
© Dior

7 podcasts over mode die het luisteren waard zijn

Leestijd: 1 min

Er gebeurt zo veel in de modewereld dat het moeilijk is om alles bij te houden. Wij lijsten enkele podcasts op waardoor je altijd up-to-date blijft van alle juice en trends, zowel voor als achter de schermen. 

/
1. The Business of Fashion

Deze podcast is voor iedereen die geïnteresseerd is in mode, en vooral de business erachter. Door interviews met verschillende experts, blijf je van alles op de hoogte.

/

2. A.B.C.Dior

De A.B.C.Dior podcastreeks ontcijfert de geschiedenis van Dior sinds de oprichting in 1946. In de recentste aflevering wordt er gepraat over de jarenlange samenwerkingen tussen het modehuis en Japan.

/

Lees ook: Kefalonia, het paradijselijke eiland waar je je volgende vakantie wil doorbrengen

3. Dressed: The History of Fashion

In deze podcast hebben Cassidy Zachary en April Calahan het over de sociale en culturele geschiedenis van mode. Op een luchtige manier bespreken ze verschillende trends, merken en hebben ze vaak ook een gast uit de sector.

/

4. CHANEL connects

Ben je fan van Chanel en wil je graag weten wat er in het modehuis speelt? Luister naar de interviews met onder andere Lulu Wang en Keira Knightley en kom het allemaal te weten.

/

Lees ook: Binnenkijken bij de meest gelikete accommodaties van Airbnb

5. Gucci podcast

In elke aflevering van de Gucci podcast komt iemand aan bod die samenwerkt met Gucci. Hierdoor krijg je een unieke blik op de werking, inspiratie en visie van het luxemerk.

/

6. The Glossy Podcast

Jill Manof van Glossy magazine praat in deze podcast over de invloed van technologie op de mode-industrie. Haar wekelijkse gast is iemand uit de sector die de digitale modewereld een boost wil geven.

/

7. Creative Conversations with Suzan Menkes

Internationaal redacteur van Vogue Suzan Menkes neemt jou mee in haar bijzonde leven. Je kan luisteren naar interviews met onder andere Leonard Lauder van Estée Lauder en Nadège Vanhee-Cybulski van Hermès.

 

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Mode, Podcast.