Pitch the podcast: Dankzij ‘The Artipoppe Podcast’ zie je het moederschap net dat beetje anders
© Pers + MC

Pitch the podcast: Dankzij ‘The Artipoppe Podcast’ zie je het moederschap net dat beetje anders

Door Enya Torrez
Leestijd: 2 min

Elke week pitchen wij een podcast die volgens ons het beluisteren meer dan waard is. Deze week is het aan 'The Artipoppe Podcast'. Dat de podcast gehost wordt door power vrouw, Anna van den Bogert, is alleen maar een bonus.

/

 What you hear is what you get

In 2012 startte Anna van den Bogert met het ondertussen wereldwijd geliefde merk Artipoppe. Bekende gezichten zoals Jessica Alba en Shay Mitchell werden al gespot met haar babydragers. Artipoppe, en dus ook de podcast, staat en draait rond het idee om met vrouwen over de hele wereld in verband te staan, te inspireren en hun positie in de wereld te herzien.

Met de hulp van enkele inspirerende denkers bespreekt deze podcast onderwerpen zoals het moederschap, spiritualiteit, mode en het redden van de natuur voor je kinderen. Verwacht je daarom aan nieuwe gezichten zoals Carson Meyer, professionele Doula, Nina Gualinga, activiste voor Inheemse rechten en Deborah Hanekamp beter gekend als Mama Medicine, een healer. In de eerste aflevering komt Anna van den Bogert zelf aan het woord. Hierin deelt ze het concept ‘The New Motherhood’ en wat dit voor haar betekent.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ARTIPOPPE (@artipoppe) op

/

Deze is voor…

De trendsetter met een gezonde dosis feminisme en onafhankelijkheid. Man, vrouw of x , bedrijfsleider, carrièrejager of huisvader/huismoeder, het maakt niet uit. Het enige wat elke luisteraar gemeen moet hebben is een interesse in duurzaamheid en natuurlijke producten die er bovendien aantrekkelijk uitzien. Je zorgt graag voor jezelf en de wereld waarin je leeft. Je durft oude gewoontes in vraag te stellen en nieuwe aan te leren. Je bent dus je eigen game changer.

/

De moeite waard omdat…

Anna van den Bogert’s grote inspiratie was niemand minder dan de eerste minister van Nieuw-Zeeland, Jacinda Ardern. De eerste maanden na haar bevalling nam zij haar kind mee naar al haar professinele ontmoetingen, iets wat Anna alleen maar kan aanmoedigen. Van de Bogert wil graag een stem geven aan een beweging die graag meer ruimte wil creëeren voor (jonge) moeders en vrouwen. Zij wil graag vrouwen aanmoedigen om naar hun intuïtie te luisteren en hun plaats in de maatschappij op te eisen. Er hoeft namelijk niet zo’n stigma te zijn rond het brengen van je baby naar sociale bijeenkomsten of rond het borstvoeden in het openbaar.

Anna van den Bogert wil dat vrouwen zich sterk genoeg voelen om hun eigen pad te bewandelen, om een sterke connectie aan te gaan met hun kind en om zichzelf uit te drukken voor de sterke personen dat ze zijn; een moeder, een vrouw en zo veel meer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ARTIPOPPE (@artipoppe) op

/

Ontdek de podcast via…

“The Artipoppe Podcast” is vanaf 2 december te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees meer over onze favoriete podcasts op: Pitch The Podcast: Ken de feiten zonder Google, zonder social media, ‘Zonder Zever’, Pitch the podcast: de problemen van moderne relaties, where should we begin? en Pitch the podcast: Luister, drink ’50 koffies’ en onderneem.

Tags: Artipoppe, Moederschap, Podcast.