Pitch the Podcast: ‘Empower Your Network’ gaat in gesprek met een generatie WOW-vrouwen
© PERS

Pitch the Podcast: ‘Empower Your Network’ gaat in gesprek met een generatie WOW-vrouwen

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Elke week pitchen wij een podcast die volgens ons het beluisteren meer dan waard is. Deze week is het de beurt aan de podcast 'Empower Your Network'. Met als hosts de powervrouwen achter Generation WOW, Angelique Foré en Barbara De Beir.

/

Verwacht je aan…

Angelique Foré en Barbara De Beir van Generation WOW lanceerden recent de gloednieuwe podcast ‘Empower your network’. Centraal staan bruisende gesprekken met inspirerende en ondernemende vrouwen over de kracht van hun netwerk en hoe zij een WOW-gevoel creëren binnen hun community. “Onze podcast-reeks is er om aan te tonen dat er zoveel WOW ondernemersverhalen zijn van sterke vrouwen. Dat het heel realistisch is, maakt het ook uplifting. Het feit dat niet alles altijd van een leien dakje loopt, is een levensles voor jezelf, maar ook voor anderen. Net dat, is WOW”, zegt Barbara De Beir van Generation WOW. 

Generation WOW

thibaut verrue

De podcastreeks start met galeriste Sofie Van de Velde als gast. Zij praat onder andere over een wereld waarin kunst en positieve energie centraal staan: “Een win-win is de basis van ons leven. Niet noodzakelijk een financiële win-win, meestal is dat het proces, het samen op zoek gaan, eerder dan het resultaat op het einde van de rit”, aldus Sofie Van de Velde aan Generation WOW.

/

Deze is voor…

Generation WOW is er voor een generatie van ondernemende vrouwen, die elkaar graag helpen groeien en verbinden in alle mogelijke fases van hun leven en carrière. Het is meer dan een podcast, het is een community voor ambitieuze vrouwen.

/

Achter de podcast schuilt…

Generation WOW

Buro Bonito

Angelique Foré (39) begon in 2004 haar carrière als tv-maker bij DPG Media. Vanuit haar passie voor media, brands en community richtte ze het online magazine en creative agency Belmodo op, dat ze in 2017 verkocht. Een burn-out veranderde echter haar parcours. Barbara De Beir (37) startte haar carrière als marketeer in de big corporates waaronder Reckitt Benckiser en Campofrio. In 2017 stond ze mee aan de wieg van coworking plek No18 Ampla House in Gent, nu onderdeel van IWG. Het besef dat ze verbindend wilde ondernemen, veranderde ook haar parcours.

Vandaag bundelen Angelique en Barbara hun krachten en nemen ze hun ervaringen en contacten mee in alles wat ze doen.

/

Ontdek de podcast via…

Je kan de podcast ‘Empower Your Network’ nu beluisteren via Spotify en Apple Podcasts.

Lees meer Marie Claire op: Pitch the podcast: een ode aan het Gentse nachtleven met ‘De Nacht’.

Tags: Belgische podcast, Generation wow, Vrouwelijke ondernemers.