Pitch the podcast: Zonder Filter
©

Pitch the podcast: Zonder Filter

Leestijd: 2 min

Elke week pitchen wij een podcast die volgens ons het beluisteren meer dan waard is. Deze week is het de beurt aan de podcast 'Zonder Filter'. Met als hosts Gill Requiere en Shauni Vandeput.

/

Verwacht je aan…

Verwacht je aan een podcast met twee mondige dames die niets onbesproken laten. Taboe dat kennen de gastvrouwen Gill en Shauni niet. Toch zagen ze in hun omgeving dat anderen hier wel nog mee kampten. Daarom besloten zij alles op tafel te smijten, alles bespreekbaar te maken en niets aan het toeval over te laten. Van luchtige thema’s tot confronterende onderwerpen. Elke week draait om een ander onderwerp.

Gill en Shauni zijn al lang hartsvriendinnen en dat voel je. Als luisteraar lijkt het alsof ook jij de twee gastvrouwen lang kent en met hen kunt praten over je diepste zorgen. Misschien is dit wel waarom de gasten zo bijzonder kwetsbaar durven zijn in de podcast. ‘Zonder Filter’ belooft een heerlijke vervanging te worden voor al je therapeutische, nachtelijke gesprekken met vriendinnen die we nu moeten missen.

/

Deze is voor…

Zelf hopen Gill en Shauni een podcast te zijn voor iedereen, van jong tot oud. “We proberen thema’s aan te kaarten waar iedereen zich op een of andere manier in kan terug vinden”, vertellen de gastvrouwen. “Het kan dus zijn dat de ene aflevering minder je ding is, maar de volgende weer helemaal in je straatje past. Wij geloven plechtig dat iedereen hier wel iets kan uithalen.”

/

Achter de podcast schuilt…

“Mijn empathisch vermogen is zo groot dat ik meestal na een heftig verhaal zelf begin te huilen. Daarom ook dat ‘Zonder Filter’ volledig bij mij past”, Gill Requiere van Zonder Filter.

Zowel Gill als Shauni ken je misschien van gezicht. Beiden zijn zeer gepassioneerde dansers en regelmatig te zien op het podium van de grootste sterren en televisieshows. Gill (27) wist na haar deelname aan So You Think You Can Dance van haar passie haar voltijds beroep te maken. Creativiteit staat centraal in haar leven, dus was een podcast opstarten met haar hartsvriendin Shauni een logische stap.”Zelf luister ik het liefst naar misdaadpodcasts of naar echte verhalen van echte mensen. Mijn empathisch vermogen is zo groot dat ik meestal na een heftig verhaal zelf begin te huilen. Daarom ook dat ‘Zonder Filter’ volledig bij mij past”, aldus Gill Requiere.

Shauni (26) kreeg net zoals Gill de dansmicroben te pakken. Beweging is voor haar een belangrijk onderdeel van het leven, dat toont haar diploma in onder andere dans- en bewegingstherapie aan. Niets doen staat niet in haar woordenboek. Als ze niet aan het werk is of aan het dansen, kun je Shauni ook als MC op verschillende evenementen tegenkomen.

/

Ontdek de podcast via…

‘Zonder Filter’ is nu te beluisteren via Spotify, YouTube en Apple podcasts.

Lees meer over onze favoriete podcasts op: Pitch the podcast: ‘Chanel Connects’, Pitch the podcast: Taboebs en 3 inspirerende beauty podcasts volgens senior makeup artist Ines Borgonjon.

Tags: Belgische podcast, Zonder filter.