De meest beluisterde verhalen van Storytel om een oorgasme van te krijgen
©

De meest beluisterde verhalen van Storytel om een oorgasme van te krijgen

Door Melani Purnomo Widagdo
Leestijd: 1 min

Zoals elk jaar deelt Storytel, het streamingplatform voor luisterverhalen en e-books, de meest beluisterde verhalen, auteurs, genres en nog veel meer. Dit zijn de verhalen die we in 2022 het liefst luisterden. Het mocht eens iets spannender zijn!

/

Dat bewijst het meest beluisterde verhaal van 2022: Storytel Original “Oorgasme”. Een Storytel Original serie gebaseerd op de (pikante) fantasieën van honderden vrouwen.  Op Vlaanderens nummer 1 staat het sensuele verhaal “Oorgasme: Drie”. Met de lancering van deze Vlaamstalige erotische luisterserie neemt Storytel een voortrekkersrol in het normaliseren van seks door luisterverhalen te creëren die gebaseerd zijn op échte fantasieën van échte mensen.

Lees ook: Vijf winterse podcasts die heerlijk wegluisteren en informeren

Top drie

Meest beluisterde auteurs:

Dit jaar hingen we aan de lippen van misdaadauteur Toni Coppers die met zijn Liese Meerhout thrillers luisteraars in continue spanning weet te houden.

Toni Coppers

  1. Toni Coppers
  2. Jo Claes
  3. Liesbeth van Impe

Meest beluisterde voorlezers:

Ilse Cox is bijgevolg de meest populaire voorleesstem. Zij leende meermaals haar stem uit aan de personages van Toni Coppers.

  1. Ilse Cox
  2. Pieter-Jan De Smet
  3. Lore Dejonckheere

Het meest gestreamde luisterverhaal “Oorgasme”, verklaart ook meteen het populairste genre: romantiek! Waar voorheen misdaad op nummer één stond, kozen we dit jaar massaal voor romantische verhalen.

oorgasme

Top drie genres

  1. Romantiek
  2. Misdaad
  3. Romans & literatuur

Storytel is een streamingplatform met duizenden luisterboeken en e-books in één app. Van grote klassiekers tot spannende romans, van verhalen voor kinderen tot verhalen die je weer kind maken. Beluister je favoriete verhalen onbeperkt voor €12,99 per maand. Probeer de eerste 14 dagen gratis via deze link.

Lees ook: Hoe kan je perineum je orgasmes verbeteren?

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Luisterboeken, Podcasts, Storytel.