Pitch the podcast: de problemen van moderne relaties, where should we begin?
©

Pitch the podcast: de problemen van moderne relaties, where should we begin?

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Elke week pitchen wij een podcast die volgens ons het beluisteren meer dan waard is. Deze week is het aan de therapeutische podcast 'Where should we begin with Esther Perel'. Dat de podcast gehost wordt door 's werelds beste relatietherapeute, Esther Perel, is alleen maar een bonus.

/

What you hear is what you get

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Esther Perel (@estherperelofficial) op

In de podcast ‘Where should we begin with Esther Perel’ volg je voor een uur lang een intiem gesprek van een echt koppel met een echt probleem in hun relatie. Op de namen van het koppel na is alles wat je hoort authentiek.

Echter, laat je tijdens de eerste aflevering niet van de kaart brengen. Het kan in het begin namelijk heel ongemakkelijk aanvoelen om zo’n intieme gesprekken bij te wonen. Soms lijkt het wel of je tussen het koppel op de bank zit.

Hier hoor je alles van bedrog tot een seksloos huwelijk en een rouwende partner. Geen elke vorm van relatieproblemen wordt onbesproken gelaten.

/

Deze is voor …

Iedereen die iets wil bijleren over hoe gek, mooi en hopeloos wij ons gedragen door en voor de liefde. Relaties zijn de laatste decennia sterk veranderd en moderne relaties zijn niet altijd even makkelijk te begrijpen. Esther Perel helpt je anders te kijken naar je eigen relaties en gidst jou, op een soms atypisch manier, om deze te onderhouden.

/

De moeite waard omdat…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Esther Perel (@estherperelofficial) op

Esther Perel is een naast een succesvol psychotherapeute ook een New York Times bestselling auteur. Voor velen is Perel dan ook de grootste kenner van moderne relaties. Naast het uitbrengen van bestseller boeken en het runnen van een praktijk voor 35 jaar geeft Esther Perel ook nog Ted Talks die wereldwijd al meer dan 28 miljoen keer werden bekeken. Als er iemand is waar je relatieadvies van gaat aannemen, laat het dan Esther Perel zijn.

Een interessant weetje over de gastvrouw van deze podcast: de Poolse psychotherapeute is opgegroeid in de Antwerpse wijk ‘Kiel’. Vandaar het verrassende iet wat Franse accent dat je hoort in de podcast.

/

Ontdek de podcast via…

‘Where should we begin with Esther Perel’ is te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

De podcast-microbe te pakken? Gelukkig bestaan er al heel wat podcasts over heel wat onderwerpen. Zo heb je er die gaan over fashion, beauty of seks. Maar ook voor het tijdens het lopen zijn er heel wat leuke podcasts te vinden. Jij bent dus nog lang niet uitgeluisterd!

Tags: Esther Perel, Podcast, Relatietherapie.