Pitch the podcast: Audioverhalen en luisterboeken op Storytel
© Pers

Pitch the podcast: Audioverhalen en luisterboeken op Storytel

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Elke week pitchen wij een podcast die volgens ons het beluisteren meer dan waard is. Deze week ontdekken we de audioverhalen en luisterboeken van Storytel.

/

Wat is het?

Storytel is een online app voor luisterboeken. Zie het als een digitale boekenplank. Aan de hand van een maandelijks abonnement krijg je onbeperkt toegang tot het beluisteren van ruim 250.000 boeken. Naast (internationale) bestsellers, zijn er ook luisterboeken op het platform te vinden die door Storytel zelf geproduceerd zijn: de Storytel Original. Trouwens, dankzij hun nauwe samenwerking met Nederlandse uitgeverijen komen er elke maand nieuwe boeken bij. Nooit uitgelezen… of eerder, uitgehoord.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @storytel.be

/

Onze aanraders

Mijn Verhaal – Michelle Obama

Het veelbesproken boek van Michelle Obama kan absoluut niet ontbreken. Laat je voorlezen in het Nederlands, of in het Engels door Mrs. Obama zelf. Het boek neemt je mee naar de jeugd van de voormalig first lady van de Verenigde Staten, naar de South side van Chicago, naar het begin van haar relatie met Barack Obama en haar jaren in het Witte Huis. Een absolute must dus voor wie houdt van powervrouwen.

Jeroen Olyslaegers – Wildevrouw

Wildevrouw is een wervelende, monumentale roman over het verlangen naar eenheid en het veroveren van een innerlijke waarheid waarbij verlangen en zelfbedrog dansen door de straten van een gedoemde stad.

Jo Claes – De zaak Torfs

De zaak Torfs is de eerste van de twaalf misdaadromans over de Leuvense inspecteur Thomas Berg. Deze ultieme bestseller neemt je mee doorheen een zenuwslopend onderzoek naar de dood van kunstexpert Pieter Torfs.

Mijn naam is Selma – Selma van de Perre

Ze was slechts zeventien toen de Tweede Wereldoorlog uitbrak. Onder de schuilnaam Marga ontsnapte de Joodse verzetsvrouw Selma meermaals aan de nazi’s. Als lid van het verzet vervalste ze documenten en koerierde ze door het hele land. In 1944 werd ze verraden en naar een werkkamer getransporteerd, waar ze haar schuilnaam bleef gebruiken. Pas toen de oorlog over was durfde ze pas weer zeggen: ‘Mijn naam is Selma.’

Lize Spit – Ik ben er niet

Ik ben er niet is een verhaal over toewijding en verraad, over twee mensen die op hun eigen manier gemarkeerd zijn, maar die hun uiterste best doen opgemerkt te worden, lief te hebben en te leven.

Lees meer Marie Claire op: Pitch the podcast: Generation XIII en Pitch the podcast: Zonder Filter.

Tags: Audioverhalen, Luisterboeken, Storytel.