Pitch the podcast: ‘wat zij wil’ is haar dromen najagen
©

Pitch the podcast: ‘wat zij wil’ is haar dromen najagen

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Elke week pitchen wij een podcast die volgens ons het beluisteren meer dan waard is. Deze week is het aan de ambitieuze podcast 'Wat Zij Wil'. Dat de podcast gehost wordt door onderneemster Hanan Challouki is een dikke bonus.

/

What you hear is what you get

Hanan Challouki was het meer dan beu. Een wereld waarin blanke, oudere mannen hun verhalen overheersen is niet meer van deze tijd. Het wordt dringend tijd dat ook vrouwen hun verhalen kwijt kunnen. Hoe kan dit het beter dan via een van de snelst groeiende media, de podcast?

Aan de hand van haar podcast gaat Hanan op zoek naar de beste tips en motiverende verhalen om vrouwen aan te zetten hun dromen te volgen. Samen met sterke Nederlandstalige vrouwen bespreken zij ieders unieke pad naar succes. Een pad dat zich trouwens niet altijd even makkelijk bewandeld. Gasten zoals modeontwerpster Lies Mertens, cartoonist Chrostin en comédienne Soe Nsuki praten over hun kwetsbaarheden, dromen verwezenlijken, fouten maken en duurzaam ondernemen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wat Zij Wil (@watzijwilpodcast) op

/

Deze is voor…

Iedere vrouw met ambitie, iedere vrouw die vooruit wil. Of je nu onderneemster bent of niet, of je nu vooruit wil op je werk of in je privè. Deze podcast is voor iedere vrouw die best wat steun kan gebruiken van andere vrouwen. Hanan gelooft sterk in gedeelde ervaringen, we stuiten als vrouwen vaak op dezelfde beperkingen. Waarom deze ervaringen, beperkingen, verhalen, niet gewoon samen bespreekbaar maken?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wat Zij Wil (@watzijwilpodcast) op

/

De moeite waard omdat…

Wat Zij Wil‘ staat helemaal in het teken van inclusie. Het doel is een community van vrouwen uit te bouwen waarin iedereen elkaar leert begrijpen en ondersteunen. Over grenzen van leeftijd, religie, ethniciteit of seksuele geaardheid heen, deze podcast is voor de sterke vrouw in jou.

Zelf is Hanan een 27-jarige onderneemster en mede-oprichter van het internationale platform www.mvslim.com. Als experte inclusieve communicatie bemachtigde zij reeds een plekje op de Forbes 30-under-30 lijst, best indrukwekkend als je het ons vraagt.

De moeite waard omdat… Wij kunnen het alvast niet beter uitleggen dan deze luisteraar:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wat Zij Wil (@watzijwilpodcast) op

/

Ontdek de podcast via…

‘Wat Zij Wil’ is te beluisteren via Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en www.watzijwil.be.

Ontdek meer podcasts via: Pitch de podcast: she’s cool, she’s joy, She’s All Fat, Pitch de podcast: Dior Talks hedendaagse vrouwelijke kunst en 3 inspirerende beauty podcasts volgens senior makeup artist Ines Borgonjon.

Tags: Hanan Challouki, Podcast, Wat Zij Wil.