Pitch the podcast: krijg relatieadvies van een echte First Lady in ‘The Michelle Obama podcast’
© NBC/Getty Images

Pitch the podcast: krijg relatieadvies van een echte First Lady in ‘The Michelle Obama podcast’

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Elke week pitchen wij een podcast die volgens ons het beluisteren meer dan waard is. Deze week is het aan de Amerikaanse podcast The Michelle Obama Podcast. Dat de podcast gehost wordt door ex-First Lady en rolmodel Michelle Obama is een dikke bonus.

/

What you hear is what you get

Na het succes van haar boek en documentaire, beide genoemd ‘Becoming’, bracht Michelle Obama zonet haar eerste en eigen podcast uit. De podcast is het eerste project van Spotify en Higher Ground Productions, het productiebedrijf opgericht door president Barack Obama en Michelle Obama.

The Michelle Obama Podcast‘ komt na de succesvolle lancering van het boek en de documentaire ‘Becoming‘. Elke aflevering gaat Michelle een intiem gesprek aan met haar dierbaren en beroemdheden. Samen bespreken ze hun relaties, maar ook hedendaagse onderwerpen en problemen zoals corona en racisme komen aan bod.

/

Deze is voor…

Iedereen die wat aanmoediging kan gebruiken om een goed gesprek met familie en/of vrienden te starten. Ontdek wat er mogelijk kan zijn wanneer je jezelf kwetsbaar durft opstellen, open te zijn en je focust op wat echt belangrijk is.

“Perhaps most of all, I hope this podcast will help listeners open up new conversations—and hard conversations—with the people who matter most to them. That’s how we can build more understanding and empathy for one another.” – Michelle Obama

/

De moeite waard omdat…

Met gasten zoals Barack Obama himself, presentator Conan O’Brien en journaliste Michele Norris kan je niet anders dan interessante gesprekken op tafel toveren. Maar ook haar broer, moeder, vrienden en collega’s komen aan het woord. Met de Amerikaanse presidentsverkiezingen in het vooruitzicht, waarvan de voorbereidingen om het zacht te zeggen al zeer turbulent gelopen zijn, helpt deze podcast jou informatie te verwerven die vele geïnterviewde meestal niet vrijgeven. Daarnaast heeft niet alleen Michelle maar ook haar bezoek een overload aan inspirerende verhalen te vertellen. Kortom, deze podcast heeft alles: gezelligheid, humor, informatie en educatie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Michelle Obama (@michelleobama) op

/

Ontdek de podcast via…

‘The Michelle Obama Podcast’ is sinds 29 juli exclusief te beluisteren via Spotify.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Michelle Obama (@michelleobama) op

De podcast-microbe te pakken? Gelukkig bestaan er al heel wat podcasts over heel wat onderwerpen. Zo heb je er die gaan over fashion, beauty of seks. Maar ook voor het tijdens het lopen zijn er heel wat leuke podcasts te vinden. Jij bent dus nog lang niet uitgeluisterd!

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Michelle obama, Podcasts, Spotify.