Pitch the podcast: Huiveringwekkende true crime ontraadselen met ‘Crime Junkie’
© Instagram @crimejunkiepodcast

Pitch the podcast: Huiveringwekkende true crime ontraadselen met ‘Crime Junkie’

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Elke week pitchen wij een podcast die volgens ons het beluisteren meer dan waard is. Deze week is het aan de true crime podcast 'Crime Junkie'. Dat de podcast gehost wordt door twee power vrouwen is volgens ons alvast een dikke bonus.

/

What you hear is what you get

Krijg jij maar geen genoege van true crime, dan hebben wij zonet voor jou de ideale podcast gevonden. De podcast ‘Crime Junkie’ bespreekt in elke aflevering een moord, een vermissing of een serie moordenaar. Brrr, wij voelen alvast enkele rillingen door ons heen gaan.

Ashley Flowers een van de twee hosts bespreekt elke week een nieuwe zaak, terwijl Brit Prawat haar perspectief erover deelt. De meeste onderwerpen worden door Ashley en Brit zelf voorgedragen, maar ook luisteraars kunnen een suggestie doen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Crime Junkie (@crimejunkiepodcast) op

/

Deze is voor…

Iedereen die geobsedeerd is met alles wat misdaad is. Diegene die zijn/haar vrienden heel de tijd verteld over nieuwe ‘leuke’ misdaadfeitjes. Deze podcast is voor iedereen die al elk boek over een mysterieuze moord heeft gelezen en elke misdaadfilm heeft gezien maar er nog steeds niet genoeg van krijgt. Kort gezegd, je hebt jouw ware roeping als detective gemist.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Crime Junkie (@crimejunkiepodcast) op

/

De moeite waard omdat…

De eerste aflevering van deze ultra spannende podcast werd reeds in 2017 online gezet. De podcast is echter zo’n groot succes dat het een full-time job is geworden voor de twee hosts en beste vriendinnen, Ashley Flowers en Brit Prawat.

Ashley Flowers werkte origineel als host voor een Murder Mystery radioshow toen ze zich realiseerde dat er een te kort aan goede podcasts was. Aangezien zij en Brit samen opgroeide met een grote interesse in true crime was het enkel logisch om samen aan dit avontuur te beginnen. Ondertussen zijn er al meer dan 100 afleveringen uitgekomen sinds de start van dit jaar. Genoeg misdaadverhalen om jezelf weken in te verdiepen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Crime Junkie (@crimejunkiepodcast) op

/

Ontdek de podcast via…

Crime Junkie is onder andere te beluisteren via hun website, Spotify, Google Podcasts en Apple podcasts.

Lees meer over interessante podcasts op: 7 podcasts om te luisteren tijdens het lopen, Pitch de podcast: spannende true crime in De Volksjury en Eenzaam plezier: wanneer podcasts over seks praten.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Crime Junkie, Podcast.