Pitch The Podcast: Hollandse gezelligheid bij Monica’s podcast
© Instagram @monicageuze

Pitch The Podcast: Hollandse gezelligheid bij Monica’s podcast

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Elke week pitchen wij een podcast die volgens ons het beluisteren meer dan waard is. Deze week is het de beurt aan die van de Nederlandse YouTuber Monica Geuze.

/

What you hear is what you get

Monica’s podcast wordt, vanzelfsprekend, gehost door Monica Geuze zelf. Zij is met haar 533 duizend subscribers één van Nederlands meest bekende YouTubers op het platform. Op Instagram bereikt de Hollandse schone zelfs 1,2 miljoen mensen. Monica nodigt in haar podcast elke week zeer interessante mensen uit, onder wie Famke Louise, Thomas Berge en Snelle. Over reeds twee seizoenen heen, vraagt Monica Geuze haar beroemde gasten de kleren van het lijf. Dit in haar huiskamer, met heerlijke drankjes en hapjes wat voor die echte hollandse gezelligheid zorgt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

/

Deze is voor…

Iedereen die gekend is met Bekende Nederlanders en hier graag wat meer over wilt weten. Maar ook iedereen die geïnteresseerd is om meer te weten te komen over Bekende Nederlanders. Of indien je eens een andere kant van Monica Geuze wil ontdekken. Deze podcast omarmt Hollandse gezelligheid op elk niveau.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

/

De moeite waard omdat…

De podcast geeft celebrity nieuws een heel nieuwe invulling. Het gaat er zo volwassen en rustig aan toe dat je zou vergeten wat voor een grote Nederlandse sterren er eigenlijk aan het woord zijn. Met gasten zoals Jessie Jazz Vuijk, Jebroer en Anna Nooshin stelt de podcast nooit teleur. Daarbij is het leven van Monica Geuze zelf al zo interessant en gevarieerd geweest dat zij reden genoeg is om eens te luisteren.

Monica Geuze is slechts 25 jaar jong maar heeft al heel wat verwezenlijkt in haar leven. Naast een succesvol YouTube-kanaal uit de grond stampen, werd ze reeds op haar zestiende de vaste DJ van de bekende Nederlandse rapper Ronnie Flex. Deze scoorde een monsterhit met onder andere ‘Drank & Drugs’ in 2018. Daarnaast behaalde ze onder haar eigen naam ook enkele radiohits zoals ‘Laten Gaan’. Geuze heeft enkele jaren geleden ook een boek geschreven over haar leven als vlogger en ze presenteerde programma’s zoals Love Island op Videoland.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

/

Hier te beluisteren

De podcast Monica’s Podcast is gratis te besluiteren via Spotify en te bekijken op de YouTube-pagina van Monica Geuze.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Monica Geuze, Podcast.