Pitch the podcast: haal ‘The Most’ uit je leven met hulp van Dominique Nzeyimana en haar gasten
©

Pitch the podcast: haal ‘The Most’ uit je leven met hulp van Dominique Nzeyimana en haar gasten

Leestijd: 1 min

Elke week pitchen wij een podcast die volgens ons het beluisteren meer dan waard is. Deze week is de interview podcast 'The Most' aan de beurt. Dat de podcast gehost wordt door de Brusselse Dominique Nzeyimana is een dikke bonus.

/

What you hear is what you get

Bij ‘The Most‘ kan je je verwachten aan interviews op een hoger niveau. De onvermoeibare Dominique Nzeyimana gaat aan de hand van haar podcast in gesprek met sleutelfiguren uit de mode-, kunst-, muziek- of cultuurwereld. Zowel beroemdheden, wonderkinderen als mentoren krijgen plaats op het platform. Denk dus niet aan glamoureuze roddels, wel aan verhalen die aantonen dat wij allemaal meer gemeen hebben dan we denken. Onderwerpen zoals: successen, inzinkingen, onafhankelijkheid en mentale en creatieve groei staan dan ook centraal.

Het doel van de podcast is, zoals de Brusselse presentatrice Dominique het omschrijft, om samen door dit ding genaamd het leven en een carrière te geraken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Most Podcast (@themostpodcast) op

/

Deze is voor…

Mode-, muziek- en cultuurfans die benieuwd zijn naar de coming-of-age en behind-the-scene verhalen van hun favoriete helden. Deze podcast is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een straf verhaal en een goede levensles. Al mag er best ook wel wat afgelachen worden, niet waar?

/

De moeite waard omdat…

Voordat ‘The Most’ werd opgericht, deed Dominique Nzeyimana al zo’n 15 jaar ervaring op als mode-, muziek- en cultuurjournalist. Haar carrière als mediageek begon in de MTV studio’s in Londen en België en groeide in 2007 uit tot het opstarten van het content- en communicatiebureau Knotoryus.

Tijdens haar interviews als journaliste leek er, volgens Dominique, altijd een belangrijk onderdeel verloren te gaan. Voor media zoals televisie moest ze namelijk keer op keer haar eigen inbreng wegwerken. Opzich geen enkel probleem, aangezien ze geen aspiratie heeft om carrière te maken vòòr de camera. Toch voelde het telkens weer alsof er iets van de essentie verloren ging. Dankzij haar podcast ‘The Most’ kan ze nu het volledige verhaal delen.

Gasten zoals Walter Van Beirendonck, die onlangs nog in de spotlight stond omdat Louis Vuitton ontwerper Virgil Abloh zijn ontwerpen gekopieerd zou hebben, en DJ-ster Lefto maken de podcast alleen maar interessanter. Als luisteraar, maar ook als gast weet je al op voorhand dat het bij ‘The Most’ geen saai, doorsnee interview wordt. Alles behalve, Dominique Nzeyimana haalt het onderste uit de kan vanuit haar gezellige loft in Brussel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Most Podcast (@themostpodcast) op

/

Ontdek de podcast via…

Seizoen 3 van ‘The Most’ start binnenkort op 4 september. Seizoen 1 en 2 zijn ondertussen nog steeds te (her)beluisteren op SpotifyApple podcasts, Stitcher en Overcast.

Lees meer over interessante podcasts op: Pitch the podcast: krijg relatieadvies van een echte First Lady in ‘The Michelle Obama podcast’, 7 podcasts om te luisteren tijdens het lopen en Eenzaam plezier: wanneer podcasts over seks praten.

Tags: Dominique Nzeyimana, Journalistiek, Podcasts.