Pitch the podcast: ga voor die extra kilometer dankzij Björn Borg x High Tracks
© Pers

Pitch the podcast: ga voor die extra kilometer dankzij Björn Borg x High Tracks

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Elke week pitchen wij een podcast die volgens ons het beluisteren meer dan waard is. Deze week is het aan de sportieve podcast 'Running From Daylight'. Dat de podcast gecreëerd werd in samenwerking met het fijne Zweedse sportmerk Björn Borg is alleen maar een grote bonus.

/

What you hear is what you get

In een samenwerking met High Tracks brengt sportswearmerk Björn Borg deze week een podcast uit. Vergeet ‘Start to Run‘, in de gloednieuwe podcastserie helpen ervaren coaches jou het meeste uit je loopervaring te halen. Gedurende 45 minuten word je begeleid door een intensieve HIIT running workout, van warm up tot cool down. Verwacht je aan een combinatie van rennen, kracht opbouwen en rust.

De podcast is ontstaan ter ondersteuning van Björn Borgs nieuwste collectie ‘Running from daylight’. Deze collectie is gebasseerd op de vroege donkerte in Zweden, daar is het namelijk nu al om 18 uur donker. Niet makkelijk als je nog steeds in de buitenlucht wil sporten. Dankzij de fluorescerende prints op de sportkledij kan je op elk moment van de dag veilig buiten rennen. De collectie in combinatie met zijn gelijknamige podcast geeft je geen enkel excuus meer om niet te bewegen tijdens de winter.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Björn Borg (@bjornborg) op

/

Deze is voor…

Iedere sportieveling, beginner of gevorderd, die graag samen maar toch apart sport. Kan jij gerust wat extra motivatie gebruiken of wil je graag eens je grenzen verleggen? Dan is de ‘Running from Daylight’ podcast helemaal voor jou.

/

De moeite waard omdat…

Hoe vaak krijg je de kans om met een simpele druk op de knop professionele begeleiding te krijgen tijdens je workout? De podcast is ontwikkeld in samenwerking met de beste trainers van High Studios. Deze sportclub is niet zomaar een uit de velen, High Studios heeft een eigen academie waar het zijn eigen top trainers opleert.

‘Running from daylight’ is de ideale mix van motivatie, uithouding en muziek. Deze drie ingrediënten zorgen voor een unieke en innovatieve manier om met sportievelingen over heel Europa samen te sporten. Het enige dat je nodig hebt is een veilig park waar je voldoende ruimte hebt, een goed paar headphones, jouw performance outfit en een winnaars attitude.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Björn Borg (@bjornborg) op

/

Ontdek de podcast via…

Running from daylight‘ is vanaf donderdagavond 17 september verkrijgbaar op www.hightracks.be en Spotify.

Lees meer over podcasts op: 7 podcasts om te luisteren tijdens het lopen, Pitch the podcast: ‘wat zij wil’ is haar dromen najagen en Eenzaam plezier: wanneer podcasts over seks praten.

Tags: Björn Borg, High Studio, Podcasts, Workout.