Pitch the podcast: de eerste Belgische beauty podcast Beyond The Cream
© Pers

Pitch the podcast: de eerste Belgische beauty podcast Beyond The Cream

Leestijd: 1 min

Elke week pitchen wij een podcast die volgens ons het beluisteren meer dan waard is. Deze week is het aan de beauty podcast 'Beyond The Cream'. Dat de podcast gehost wordt door een van onze favoriete bloggers, Romy Van Haecke, en een van onze favoriete PR-experten, Manon Aerens, is alleen maar een dikke vette bonus.

/

What you hear is what you get

Beyond the Cream

Pers

Beauty blogger Romy Van Haecke en beauty PR-manager Manon Aerens lanceerden op 1 september de eerste Belgische beautypodcast: ‘Beyond The Cream‘. Samen met oprichters, retailers, make-up artiesten en journalisten zoeken Romy en Manon naar de meest boeiende verhalen over schoonheid, cosmetica en de business behind it. Het doel is om op die manier de beautyindustrie van Vlaanderen op kaart te zetten.

Verwacht je hier niet aan oppervlakkige praatjes over crèmes en oogschaduwen. Met gasten zoals Barbara Geussens (dokter in de dermatologische wetenschappen en oprichter Nomige), Sarah Coppens (PR manager L’Oréal Luxe) en Inge Wilbrink (founder Akasha Blends en guasha & Japanse facelift experte) gaat het verder dan dat. De twee dames zorgen telkens weer opnieuw voor een grote diversiteit aan verhalen.

/

Deze is voor…

De beauty addict die graag wil bijleren over huidverzorging, make-up en andere beauty gerelateerde topics.

Heb je echter geen grote voorkennis of niet zoveel affiniteit met beauty, maar wil je wel leren over de industrie of de business? Dan is deze podcast ook een must hear voor jou, die je absoluut niet mag missen.

/

De moeite waard omdat…

Manon en Romy

Pers

Co-founder Romy Van Haecke, beter gekend als beauty blogger voor Rusty Revolvers, maakt er haar persoonlijke missie van iedereen aan te zetten meer tijd voor zichzelf te nemen. En dan vooral in de badkamer. Er zijn namelijk zoveel alternatieve manieren om voor jezelf en je huid te zorgen dan een uitgebreid skin care routine. Denk maar aan aromatherapie of een stress-free make-up routine. Romy weet er werkelijk alles over.

Maar ook Manon Aerens is geen beautygroentje. Als PR-manager van het Franse skin care merk Caudalie en gecertificeerd make-up artieste weet zij als geen ander hoe de beauty industrie in Vlaanderen eruit ziet. Toch is er nog veel te ontdekken volgens haar. Laat ‘Beyond the Cream’ dan ook net datgene zijn wat het doet.

/

Ontdek de podcast via…

‘Beyond The Cream’ is vanaf 1 september te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

De podcast-microbe te pakken? Gelukkig bestaan er al heel wat podcasts over heel wat onderwerpen. Zo heb je er die gaan over fashion, beauty of seks. Maar ook voor het tijdens het lopen zijn er heel wat leuke podcasts te vinden. Jij bent dus nog lang niet uitgeluisterd!

Tags: Beauty talk, Make-up, Podcast, Skincare.