In beeld: zo ziet de vernieuwde boetiek van Louis Vuitton in Brussel eruit
© Pers

In beeld: zo ziet de vernieuwde boetiek van Louis Vuitton in Brussel eruit

Door Charlotte Deprez & Lieselot Coppens
Leestijd: 1 min

Vorige maandag 5 november werden wij uitgenodigd in de vernieuwde Louis Vuitton winkel in Brussel. En deze is adembenemend mooi. De boetiek bestaat al 20 jaar en werd voor de gelegenheid in een nieuw jasje gestoken.

Een nieuwe boetiek in Art Nouveau stijl

De vernieuwde winkel vindt zijn inspiratie bij Victor Horta, een Belgische architect en één van de belangrijkste vertegenwoordigers van de art nouveau. Een goed voorbeeld hiervan is de imposante trap in het midden van de boetiek. De Louis Vuitton winkel strekt zich uit over drie verdiepingen. Op het gelijkvloers bevinden zich de accessoires: schoenen, lederwaren, horloges en parfums. De tweede verdieping is gewijd aan de pret à porter collecties voor vrouwen. Op de bovenste verdieping vinden we de mannencollecties terug.

Geniet van de persoonlijke service

Waar het Louis Vuitton-personeel garant voor wil staan is een hartelijke klantenservice. Die persoonlijke touch is ook voelbaar in de collecties. Je kan bijvoorbeeld je nieuwe aankoop laten customizen. De lijnen Mon Monogram, My LV World Tour en Mon Damier Graphite kan je volledig naar je hand zetten en zelf je sjablonen, etiketten en initialen bepalen om je eigen originele LV accessoire te creëren.

Ontdek de winkel hier:

Louis Vuitton, Waterloolaan 59/60, 1000 Brussel. Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u30.

Meer designer nieuws? Lees dan ook: Virgil Abloh wakkert hype verder aan met IKEA collectie, Crush of the day: de Diva-versie van de Delvaux Brillant, Niet te missen pop-up: Labellov x Essentiel en Crush of the day: Louis Vuitton lanceert voor het eerst geurkaarsen 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Brussel, Hotspots, Louis vuitton, Mode.