Maureen Vanherberghen voor de lens van PrimaDonna
© Prima Donna

Maureen Vanherberghen voor de lens van PrimaDonna

Door Esther Marneffe
Leestijd: 1 min

Radiopresentatrice en zangeres Maureen Vanherberghen is het nieuwe uithangbord van PrimaDonna. Samen met haar zus Mélissa, haar tante Nancy en Qmusic collega Inge De Vogelaere kruipt ze voor de camera van het Belgische lingeriemerk.

/

“Prachtige lingerie die perfect zit, boost je zelfvertrouwen én geeft een goed gevoel over jezelf en je vrouwelijkheid”, aldus het merk PrimaDonna in een persbericht. En dat wordt bewezen in de fotoshoot met Maureen Vanherberghen. De vier vrouwen kozen zelf enkele items uit voor de shoot en wat opvalt: felle kleuren in overvloed. Een grote boezem is duidelijk niets om weg te steken.

Lees meer: De mooiste must have lingerie voor een zwoele zomer

Prima Donna

Lingerie dragen met trots

Ondanks dat Maureen in verwachting is van haar eerste kindje samen met presentator Sieg De Doncker, voelt ze zich comfortabel en zelfzeker voor de camera. “Ik vond het wel spannend, zeker omdat ik al een aantal maanden zwanger was – maar ik wil laten zien dat je fier moet zijn op je lijf, ook al zijn er dagen waarop je onzeker bent. Door voor die lens te staan in lingerie wil ik aan andere vrouwen laten zien dat het prima is om trots te zijn, ook op je boobs, hoe ze er ook uitzien. Be fierce. Own it!”, vertelt de presentatrice.

/

Collega Inge worstelde vroeger met haar grotere cupmaat, maar het is allemaal een kwestie van de juiste maat te vinden. “Ik was vroeger zo onzeker en wou mijn boezem het liefst van al verstoppen in veel te kleine bh’s. Die eerste keer dat ik dat gevoel ervaarde van een perfect zittende bh, dacht ik echt: I’m looking flawless. Het zelfvertrouwen spatte ervan af. Mijn lingeriestyliste heeft op dat vlak echt mijn leven en mijn zelfvertrouwen veranderd.”

Lees meer: Deze lingeriemerken ondersteunen vrouwen met (een) borstprothese(s)

PrimaDonna bestaat al langer dan 150 jaar. Ze zijn gekend om hun lingerie die vollere boezems comfortabel ondersteunt en hun hippe designs. Met het project #WeArePrimaDonna delen ze inspirerende verhalen om vrouwen met een vollere boezem nog zelfzekerder te maken.

Lees meer: Maak kennis met de drie topvrouwen achter het Belgische lingeriebedrijf Van de Velde

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Body positivity, Lingerie, Maureen Vanherberghen, Prima Donna.