Crush of the day: de Diva-versie van de Delvaux Brillant
© delvaux

Crush of the day: de Diva-versie van de Delvaux Brillant

Leestijd: 1 min

Ter gelegenheid van de 60ste verjaardag van de emblematische Brillant handtas, lanceert Delvaux een Diva-versie van zijn klassieker in een wel heel opvallend jasje. We present you: de Diva, een limited edition handtas in passioneel rood of dramatisch zwart.

Diva

Het Belgische luxe lederwarenhuis koos niemand minder dan de Amerikaanse regisseur Zoe Cassavetes voor de campagne van zijn nieuwste creatie. Geheel in seventies sfeertje worden de drie verschillende modellen voorgesteld: het Scarlet Red-model, de dramatisch zwarte versies en de exclusieve Diva Alligator.

P.S. Eerder al voorspelden we de herfsttrends voor accessoires. Ontdek hier welke handtassen zullen scoren FW18.  

Alligatorleder

Delvaux verlegt al sinds 1829 de grenzen op het gebied van fijne lederwaren. Maar liefst 3.000 verschillende modellen zijn er tot op heden ontworpen, waarvan er enkele echte iconen werden waaronder dus de Brillant, een creatie uit 1958. Ook de Brillant Diva is een meesterwerk. Bovendien is een beperkte oplage er geen zonder dat extraatje exclusiviteit. Die rol is weggelegd voor een Diva-variant in dramatisch alligatorleder.

 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Accessoires, Delvaux, Mode.