Niet te missen pop-up: Labellov x Essentiel
© Marie Claire

Niet te missen pop-up: Labellov x Essentiel

Door Eva Diaz Gonzalez & Laura Dabekaussen
Leestijd: 1 min

Antwerpse merken Labellov en Essentiel slaan de handen in elkaar en openen een pop-up om U tegen te zeggen. Op 9 en 10 november kan je er terecht voor heerlijke, vintage lux shopping met een fel kleurtje. Scoor handtassen van topmerken zoals Delvaux, Chanel of Hermes en waan je in een echt vintage paradijs. Place to be: Louisalaan 66, 1000 Brussel.

Kleurinjectie met feelgood-label Essentiel.

Essentiel begon in 1999 met een eenvoudige T-shirtcollectie, maar werd al snel een gevestigde waarde. De kleurrijke prêt-à-portercollecties voor mannen en vrouwen zijn makkelijk herkenbaar in het straatbeeld en brengen meteen een lach op je gezicht.

De samenwerking met Labellov duurt twee weken en loopt langs verschillende winkels van België tot Amsterdam. Deze “vintage reis” begon op 2 augustus met een eerste pop-up in Knokke en zal vanaf 9 november verder landinwaarts trekken. In de Brusselse store prijken tassen van heel wat topdesigners. Ze worden er tentoongesteld, maar ook verkocht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ESSENTIEL ANTWERP (@essentielantwerp) op

Pop-up schenkt cash for bag

Luxemerkverslaafden weten het, aan een tas van een bekend merk hangt een prijskaartje. Komt daarbij dat je af en toe hunkert naar iets nieuws. Welnu, daar is een oplossing voor. Bezielster van Labellov, Birgit De Jaeger, startte in 2012 met een webshop en opende onlangs haar eerste fysieke winkel in het Antwerpse Zuid. Bijzonder is wel dat je er designerattire kan kopen en verkopen. Met de handige depositservice, breng je gedragen merkproducten binnen en kan je cashen voor nieuwe.

TIP: De pop-up in de Louizalaan heeft ook een depositservice. Breng je merktas binnen en scoor meteen een nieuwe!

Shop online of in de winkel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Authentic Luxury (@labellov_luxury) op

Pop-up store Labellov x Essentiel is geopend 9 en 10 november van 10.30 uur tot 19.00 uur. de pop-up bevindt zich op de Louizalaan 66, 1000 Brussel. 

Meer leuke artikels lezen:

Gucci lanceert oogverblindende flastrek sneakers

Dit zijn de 3 winterjassentrends van komend seizoen

Alexander Wang ontwerpt nieuwe Heattech lijn voor Uniqlo

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Brussel, Essentiel, Essentiel Antwerp, Labellov, Pop-up shop, Pop-up store, Shopping, Vintage.