Crush of the Day: De Capucines handtas van Louis Vuitton
© Pers

Crush of the Day: De Capucines handtas van Louis Vuitton

Door Alexandra Goffart & Nora Antonissen
Leestijd: 1 min

Louis Vuitton weet ons altijd te verleiden met chique en inspirerende reclamecampagnes. In hun nieuwste campagne schittert niemand minder dan Emma Stone met een prachtige Capucines handtas aan haar zijde.

Emma Stone zet haar hot streak voort. Een jaar na het winnen van haar eerste Oscar voor de film La La Land, poseert de actrice als nieuwe ambassadeur van Louis Vuitton voor hun nieuwste campagne. Ze wordt portretteert als delicaat, maar tegelijkertijd ook zelfzeker en avontuurlijk. Het doel van de campagne is om een roekeloze en vrije kant naar voren te brengen. Kortom: een kant die perfect opvalt in de foto’s, getrokken in het midden van de verlaten woestijn van Californië.

In de campagne zie je verschillende modellen van de Capucines handtas. Wij zijn alvast helemaal weg van de witte lederen stijlen, de levendige rode krokodillenprint en de zwarte handtas met studs erop. Ontdek ze snel allemaal in de onderstaande fotogalerij.

Meer informatie over de Capucines handtassen vind je op de www.louisvuitton.com.

Vond je dit leuk? Lees dan ook ‘Eerste hulp bij warm weer: dit stop je in je tas’ en ‘Emma Stone wordt het nieuwe gezicht van Louis Vuitton‘.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Crush of the day, Emma Stone, Handtas, Louis vuitton.