Angèle strikt hulp van (inter)nationale sterren voor Wereld Kinderkanker Dag
© Pers

Angèle strikt hulp van (inter)nationale sterren voor Wereld Kinderkanker Dag

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Het is Wereld Kinderkanker Dag. Daarom lanceert Belgische zangeres en meter van KickCancer, Angèle, een tombola. Het doel? Geld inzamelen om onderzoek naar kinderkanker te ondersteunen.

/

Tombola met spectaculaire prijzen

Angèle

Pers

Ter ere van Kinderkanker Dag organiseert Belgische zangeres Angèle een tombola. In de prijzenpot? De Knight piano waarop de zangeres verschillende songs van het album Brol, zoals Ta Reine, componeerde, een gesigneerde Brol La Suite-collector box en een gehandtekend sweatshirt.

Al zal niet alleen Angèle enkele waardevolle items afstaan. Dankzij haar groot (inter)nationaal netwerk kan ze rekenen op de steun van 19 andere nationale en internationale sterren zoals onder andere Stromae, Eden Hazard, Tom Barman, Kylie Minogue, Christine and the Queens, Dua Lipa en Guillaume Canet.

“Ik neem met plezier afscheid van mijn piano als ik daarmee kan helpen in de strijd tegen kinderkanker. De artiesten en beroemde personen die ik heb kunnen optrommelen zijn ook enorm enthousiast om de missie van KickCancer te steunen. Geweldig dat zij zich willen engageren voor een goed doel uit België”, zegt Angèle.

De fondsen die KickCancer met de tombola kan inzamelen zullen besteed worden aan de financiering van Europese onderzoeksprojecten die toegespitst zijn op kinderkanker en het Belgische deel van Europese klinische proeven in de acht Belgische centra voor pediatrische oncologie. Iedereen kan vanaf vandaag, 15 februari, zijn of haar kans wagen door een lotje voor een van de 22 tombolaprijzen te kopen (€ 10/stuk). De tombola loopt tot 23 maart. Meer informatie en deelnemen doe je op: www.najo.com.

Lees meer Marie Claire op: Dag van de eclair: eet mee en help onderzoek naar kinderkanker, Oktober is borstkankermaand: een antwoord op de meest belangrijke vragen en Mutualiteit deelt gratis menstruatiecups uit om menstruatie-armoede tegen te gaan.

Tags: Angele, Kickcancer, Kinderkankerdag.