Hier scoor je de populairste designstoel van het moment met korting
© rv

Hier scoor je de populairste designstoel van het moment met korting

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Januari is soldenmaand. Het ideale moment om koopjes te doen. Maar niet alle deals zijn even gekend, daarom een exclusieve insider tip van onze redactie aan jou.

/

Hou je net zoals ons van design? Kan je huis nog een extra eye-catcher gebruiken? Dan is de populairste designstoel du moment misschien wel iets voor jou. Driade’s Roly Poly-stoel doet tegenwoordig menig interieurliefhebber hart sneller slaan.

De stoel werd ontworpen door de Londenste ontwerpster Toogood Faye die zich liet inspireren door zowel kinderspeelgoed als haar eigen zwangerschap. De kenmerkende dikke lijnen en geometrische vormen zien we ook in deze stoel terugkomen. De Roly Poly-stoelen staan op stevige dikke poten en werden gemaakt van een sterk en duurzaam materiaal. Dankzij de luxueuze uitstraling passen de stoelen perfect in een modern interieur met een gek kantje. Bovendien kan je kiezen uit verschillende kleuren waardoor de stoel perfect in ieders interieur past.

/

Op de online interieurshop westwing.nl kan je 24/7 de mooiste items scoren. In Westwing’s bekende shoppingclub vind je elke dag de beste deals tot wel 70% korting. Zaterdag 16 januari kan je er de ultra populaire Roly Poly stoel van Driade aankopen aan een unieke prijs. De voorwaarde? Je moet lid zijn van Westwing. Daarom raden we je aan om je alvast in te schrijven op de nieuwsbrief, dan ontvang je stipt om 8 uur ’s ochtends de link naar deze exclusieve deal.

De korting is actief vanaf 16/01/2020 om 8 uur op www.westwing.nl. Deze campagne zal slechts vier dagen online staan, maar opgepast: op is op. 

Lees meer Marie Claire op: De interieurtrends die je in 2021 in huis wil halen, De beste winterjassen om te scoren tijdens de solden en Met deze high tech gadgets ben je helemaal klaar voor het nieuwe jaar.

Tags: Design, Driade.