Weekendtip: de closet sale van Tiany Kiriloff in Gentse Clio Goldbrenner store
© pers

Weekendtip: de closet sale van Tiany Kiriloff in Gentse Clio Goldbrenner store

Door Romy Geerts
Leestijd: 1 min

Ze is gek op mode en lifestyle, mama van drie superschattige dochters  (#minikirilove), styliste, journaliste en blogger, maar bovenal: een gevestigd mode-icoon. Goed nieuws: je kan op 27 april in Tiany's oogverblindende garderobe duiken tijdens haar  closet sale in de Clio Goldbrenner flagship store in Gent.

Genoeg kledij en wil je gewoon een glimp opvangen van La Tiany? Hare modemajesteit zal aanwezig zijn van 14u tot 18u om stijladvies te geven, waar nodig.

/

Tiany kiriloff x Clio Goldbrenner

Een handtekening en een outfit gescoord? Mooi, dan kan je verder naar de nieuwe lading handtassen van de Belgische ontwerpster Clio Goldbrenner. Mix en match om te zien welke accessoires het beste bij jouw gekozen outfits passen. Met hapjes, drankjes, Clio Goldbrenner-goodies en frisse beats wordt de closet sale gegarandeerd een feestje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tiany Kiriloff * Fashion Savvy (@tianykirilove) op

Waar? Flagship store: Brabantdam 17, 9000 Gent.

Voor nog meer info kan je terecht op de Facebookpagina van Tiany Kiriloff X Clio Goldbrenner (Closet sale)

Vond je dit artikel leuk? Lees ook: Interview: Clio Goldbrenner over haar sandalencollectie en de opening van haar winkel in GentClouds of Fashion organiseert vierde Major Closet Sale en Clash, de nieuwe Cartier collectie die breekt met de regels van het huis.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Clio Goldbrenner, Closet sale, Gent, Tiany Kiriloff.