Clouds of Fashion organiseert vierde Major Closet Sale
© Pers

Clouds of Fashion organiseert vierde Major Closet Sale

Door Nora Antonissen
Leestijd: 1 min

Te veel kleren en te weinig kastruimte. Laurentine van Landeghem heeft een oplossing voor beide problemen. Ze organiseert, samen met haar team, voor de vierde keer de 'Clouds of Fashion Major Closet Sale'. Je kan er tweedehandse schatten scoren van bekende influencers en bloggers. En je steunt er ook nog eens een goed doel mee. See you there!

De zon begint weer te schijnen, de zomer loert om de hoek en dus is het dringend tijd om op zoek te gaan naar leuke, zomerse kledij. Voor schitterende outfits aan een zacht prijsje kan je terecht op de vierde closet sale van Clouds of Fashion op 29 april in Parkloods Noord (Antwerpen).

Je vindt er tweedehandse schatten van bekende bloggers en influencers zoals Camille Botten, Jelka Lepever, Celine Van Ouytsel, Elodie Gabias en Amanda De Ridder. Ook oprichtster Laurentine van Landeghem zal haar eigen kledij, samen met de stock van haar bedrijf Clouds of Fashion, te koop aanbieden.

Fashion meets charity

Naast het feit dat de Closet Sale een niet te missen shopgelegenheid is, steunt het ook een goed doel. Alles wat niet verkocht wordt tijdens de Closet Sale gaat naar ’t Frakske. “Het is een fantastische organisatie, die al jaren grote inspanningen levert om mensen die het niet zo breed hebben, te voorzien van onder meer bijzonder betaalbare kledij. Door de niet verkochte stukken te schenken aan deze vzw zijn straks ook weer heel wat mensen geholpen die niet de luxe hebben om ieder seizoen nieuwe outfits te kopen”, vertelt Laurentine.

Complete shopping experience

Bij deze editie wordt er niet enkel kleding verkocht. Mocht je niet vinden wat je zoekt, dan kan je nog altijd je haar laten vlechten bij de Braid Bar of je kan samples van droogshampoomerk Batiste scoren. Je kan ook langsgaan bij het standje van United Wardrobe waar specialisten in tweedehandskleding je vertellen hoe je te werk moet gaan om de beste koopjes op de kop te tikken. Omdat Laurentine en haar team weten dat shoppen vermoeiend kan zijn, hebben ze ook verschillende foodtrucks geregeld waar je kan genieten van een lekker hapje of drankje.

De Major Closet Sale vindt plaats in de Antwerpse Parkloods Noord (in Park Spoor Noord) op 29 april tussen 11 en 17 uur. De toegang is gratis, dus kom zeker op tijd als je grote shoppingplannen hebt.  Meer info vind je op de Facebookpagina van het event.

Vond je dit interessant? Lees dan ook: “Start je pop-up in Antwerpen samen met Laurentine Van Landeghem

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Antwerpen, Closet sale, Clouds of fashion, Foodtruck, Tweedehands.