Clash, de nieuwe Cartier collectie die breekt met de regels van het huis
© Pers

Clash, de nieuwe Cartier collectie die breekt met de regels van het huis

Door Monica Mirkos  & Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Op 10 april presenteerde Cartier zijn nieuwste juwelencollectie 'Clash de Cartier' in de Conciergerie in Parijs. Het werd een kleurrijke avond, georganiseerd door Cyrille Vigneron, president en CEO van het merk. Ontdek hier de nieuwe signatuurstijl van het merk!

/

Anders dan anders

Clash, de splinternieuwe collectie van Cartier, herdenkt de klassieke waarden van het iconische juwelenhuis. De nieuwe sieraden zijn versierd met studs, bollen en vierkante nagels voor een verfijnde, maar toch pittige look. De collectie is bovendien draagbaar op elke gelegenheid.

De verschillende modellen zijn telkens verkrijgbaar in rosé, geel en wit goud. Ook de naam van de collectie is waarschijnlijk niet triviaal. Vermoedelijk staat Clash hier voor het botsen met de traditionele waarden en de bereidheid tot verandering van het merk.

Een overzicht van de nieuwe wonderen van het label:

/

Een verfijnde, maar onconventionele avond

Het openingsfeest was net zo verfijnd als de collectie zelf. Veel beroemdheden zoals Monica Belluci, Rami Malek, Claire Foy, Natasha Ramsey-Levi, Niels Schneider, Beth Ditto waren aanwezig op de spectaculaire avond.

Ze werden allemaal ontvangen in de Conciergerie, een prachtig paleis in Gotische stijl in Parijs. Ambiance werd die avond verzekerd door Billy Idol, Christine and the queens en het Belgische duo 2 Many DJ’s. Ontdek hier de leukste beelden van de avond.

De Clash collectie wordt verkocht in avant-première tot en met 14 april in de boetiek op Place Vêndome 23. Meer informatie vind je op de website

Meer lezen? Crush of the day: de Garden collectie van PandoraDit zijn de top 4 juwelentrends van 2019Op deze website kan je je verlovingsring helemaal zelf samenstellen.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Cartier, Clash.