Met deze high tech gadgets ben je helemaal klaar voor het nieuwe jaar
©

Met deze high tech gadgets ben je helemaal klaar voor het nieuwe jaar

Leestijd: 1 min

In 2021 zijn er tal van hoogtechnologische pareltjes op de markt om ons het leven aangenamer te maken. Slimme speakers werken als virtuele assistent, high tech beveiliging zorgt ervoor dat je je altijd veilig voelt en originele gadgets maken onze dag net dat tikkeltje leuker.

Slimme speakers

Met draadloze speakers luister je naar je favoriete muziek en podcasts, waar en wanneer je maar wil. Vandaag heb je keuze uit talloze soorten: Wifi speakers verbind je via draadloos internet met je smartphone, terwijl bluetooth speakers rechtstreeks met je apparaat connecteren. Smart speakers hebben dan weer extra functies naast het afspelen van geluid. Ze bevatten een virtuele assistent die je kan besturen met je stem. Ben je op zoek naar speakers om het geluid van je televisie beter te maken, dan is een soundbar ideaal. Kies zeker ook voor een betrouwbaar merk, zo ben je zeker van hoogkwalitatieve producten. Met Sonos speakers, JBL speakers of Harman Kardon speakers zit je zeker goed.

Wifi speakers

 

Bluetooth speakers

Subwoofers

Smart speakers

High tech beveiliging

Vandaag zijn er tal van hoogtechnologische nieuwigheden op de markt om je veiligheid te verhogen. Denk maar aan een slimme deurbel met videocamera waardoor je in een oogopslag ziet wie er aanbelt. Of beveiliginscamera’s waardoor je je meteen een pak veiliger in je huis voelt.

Slimme deurbel

Beveiligingscamera

Originele gadgets

Liefhebbers van verrassende gadgets komen dit jaar zeker aan hun trekken. Wat dacht je van een zonnebril met ingebouwde camera, een 3D-pen om foto’s te stencillen of een handige tripod voor je smartphone?

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met de Bijenkorf.
www.debijenkorf.be

Lees ook:
Kerst 2020: de beste geschenktips voor de mannen in je leven
Brooklyn Beckham en andere bekende gezichten knuffelen voor het goede doel
Met deze tips maak jij het perfecte kaasplankje voor je coronabubbel

Commercieel team De artikels van >