De beste winterjassen om te scoren tijdens de solden
© MC

De beste winterjassen om te scoren tijdens de solden

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Baby, it's cold outside!  Joggingpakken hebben ons lang tijd voldoende warm gehouden, maar het wordt kouder. Tijd om een gezellige winterjas te scoren. Gelukkig betekent de maand januari ook soldenmaand. Wij lijsten daarom voor jou onze favoriete soldenitems op.

/

Het zijn solden. Hoewel we tijdens de lockdown(s) al volop aan het online shoppen zijn geslagen, brengen de solden weer enkele deals naar boven die we niet kunnen negeren. Nu het kouder wordt, kunnen we allemaal wel een knusse jas gebruiken die ons warm houdt. Een lockdown-wandeling is namelijk half niet zo gezellig als je zit te bevriezen van de koude. Daarbij is een kwaliteitsvolle jas altijd een goede investering. Wij lijsten voor jou onze favoriete deals op, zo goed dat we er al warm van worden voordat we de jas aantrekken.

Donsjassen

Comfy meets stylish. De donsjas is al enkele seizoenen populair en dat blijft ook zo in 2021. Begrijpelijk, want eenmaal je het aan hebt, wil je het nooit meer uitdoen. Deze selectie houdt je gegarandeerd warm zonder in te boeten op stijl. Stijliconen zoals Bella Hadid en Lily-Rose Depp dragen niets anders. Hoewel het door hun volume niet zo lijkt, zijn donsjassen heel makkelijk te stylen. Een jeansbroek, leuke sneakers en neutrale sweater erbij and you’re good to go!

/

Oversized manteljassen

Deze klassieker staat al jaren sterk als trend. Ben je op zoek naar een goede investering dan koop je best een oversized manteljas. Dressed up of casual, dit soort jas gaat bij alles. Daarbij zorgt de oversized jas ervoor dat je voldoende ruimte hebt voor enkele extra laagjes.

/

Leren jassen

Donsjassen, mantels of trenchcoats, leer is weer helemaal in de mode. In 2020 was er een groei van + 698% in zoekopdrachten naar leren jassen, wat hen de ultieme wintertrend van dit seizoen maakt. Door de veelzijdigheid van deze trend kan iedereen eraan meedoen, ongeacht je stijl.

Lees meer Marie Claire op: Ik koop Belgisch: de fijnste beautywebshops van eigen bodem, Zo kwamen de 7.500 handgemaakte kostuums uit ‘Bridgerton’ tot stand en De ‘roaring twenties’ komen terug, ook in de mode?

Tags: Shopping, Solden, Winterjassen.