Hebben: een gepersonaliseerde Côte d’Or chocoladereep met jouw naam!
© Shutterstock

Hebben: een gepersonaliseerde Côte d’Or chocoladereep met jouw naam!

Leestijd: 1 min

Kan je nog iets leuker bedenken dan jezelf belonen met een heerlijke chocoladereep? Wat dacht je van een gepersonaliseerde chocoladereep van Côte d'Or met jouw naam erop? Klinkt goed? Ga dan snel naar de winkel en haal een reep met jouw voornaam in huis!

Hoewel wij altijd fan zijn van chocolade is er toch iets extra bijzonder aan gepersonaliseerde producten. En daar gaat Côte d’Or volledig mee akkoord. Omdat chocolade toch altijd een beetje als een vriend voelt, mag het volgens Côte d’Or allemaal wat persoonlijker.  Speciaal voor de Belgen lanceert het merk vanaf maart chocoladerepen op naam.

150 voornamen

In de winkelrekken vind je vanaf nu je favoriete chocoladereep bedrukt met een voornaam. Kies gewoon je favoriete smaak, want zowel de repen met melkchocolade, fondant chocolade, noir de noir en die met nootjes kregen een gepersonaliseerd jasje! De repen zijn verkrijgbaar met de 150 meest courante voornamen in België.

Ben jij gezegend met een unieke naam? Maak je dan geen zorgen, want ook jij kan een gepersonaliseerde Côte d’Or reep in huis halen. Het is deze maand mogelijk om in geselecteerde supermarkten je naam te laten kalligraferen op heerlijke chocolade. Ren dus snel naar de winkel om een reep met jouw naam, of met de naam van een je geliefden, in huis te halen.

Meer informatie over de actie vind je op de website van Côte d’Or.

Meer lezen? Week van de Fair Trade: Tonys Chocolonelys chocolade is 100% FairtradeWereldprimeur: eerste bean to bar restaurant Octave binnenkort in Antwerpen,  Dit zijn de foodtrends van 2019 volgens Pinterest.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Chocolade, Côte d'Or, Gepersonaliseerde chocoladereep.