De nieuwe Netflix documentaire waar iedereen over praat
© Marie Claire AU

De nieuwe Netflix documentaire waar iedereen over praat

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Niets vraagt meer om Netflix tips dan een quarantaine. Wat staat er bovenaan ons lijstje? De nieuwe Netflix documentaire Tiger King: Murder, Mayhem and Madness, waar iedereen over lijkt te praten.

/

Grote katten obsessie

Een nieuwe internethit is opgestaan. Het is nog maar zes dagen geleden sinds de docuserie op Netflix verscheen, maar de hele wereld is nu al helemaal in de ban. De documentaire is dan ook de perfecte afleiding van je thuiswerk blues.

De zevendelige serie volgt het flamboyante leven van Joseph Maldonado-Passage. Joe Exotic, zoals Joseph ook wel gekend staat, heeft namelijk een oude paardenboerderij omgetoverd tot een zoo voor grote katten. Neen, we hebben het hier niet over de schattige katjes die we zo graag op onze Instagram zien voorbij komen. In de Wayne Exotic Animal Memorial Park worden grote, wilde katten zoals tijgers en leeuwen gekweekt.

Carole Baskin Tiger King

Marie Claire AU

Als je doorheen de docu-serie denkt dat het niet zotter kan worden, dan vergis je je. Het verhaal neemt een drastische wending wanneer oprichtster en CEO van Big Cat Rescue, Carol Baskin, er haar levensmissie van maakt om de controversiële zoo te sluiten.

Een hevige strijd breekt los met leugens, stalken, mysterieuze verdwijningen en zelfs een arrestatie voor huurmoord als gevolg.

/

Trailer

Bekijk de trailer van de true crime documentaireserie hieronder:

Tiger Kind: Murder, Mayhem and Madness is nu beschikbaar om te streamen op Netflix.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Documentaire, Netflix, Tiger King.