Netflix: 5 series voor binge-watchers in maart
© Netflix

Netflix: 5 series voor binge-watchers in maart

Door Charlotte Deprez  & Lieselot Luykx
Leestijd: 2 min

Aaaah de maand maart, synoniem voor de lente, bloeiende lenteknoppen en ... Nieuwe Netflix-series natuurlijk! Hier is onze selectie waar je de laatste lange winteravonden mee door kan brengen.

/

Elite — seizoen 3 — 13 maart

De meest destructieve Spaanse vriendengroep verschijnt binnenkort al terug op onze schermen, slechts een paar maanden na seizoen 2!

Seizoen 2 eindigde met de terugkeer van Polo naar Las Encinas. Nu iedereen weet dat hij de moordenaar is, zou het ons niet verbazen als seizoen 3 onderzoekt hoe de studenten – vooral Guzmán en Samuel – Polo voor een rechter proberen te krijgen. Ook zal het interessant zijn om te zien hoe Cayetana en Polo elkaar blijven gebruiken en misbruiken, omdat ze nu een handlanger is. Het lijkt er in ieder geval naar uit te zien dat het derde seizoen er in zal slagen om ons op het puntje van onze stoel te doen zitten.

/

Feel Good — seizoen 1 — 19 maart

Binge-watch alert, een goede nieuwe serie in het vooruitzicht! In ‘Feel Good‘ is Mae Martin Mae een rijzende ster in de stand-up comedy, die ondertussen ook aan het herstellen is van een verslaving. Ze ontmoet Georgina (Charlotte Ritchie) die heteroseksueel is, én wordt verliefd. Hoewel de gevoelens wederzijds zijn, suggereert de trailer dat het geen evident avontuur zal worden … 

Yep, we moeten toevoegen dat de thuissituatie het er niet gemakkelijker op maakt: Mae’s gespannen relaties met haar ouders, maar ook de leden van haar steungroep of zelfs collega’s van haar stand-up club zijn er niet happig voor. Als kers op de taart, de norse moeder van Mae wordt gespeeld door … Lisa Kudrow (Friends)!

/

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker — seizoen 1 — 20 maart

Maart is DE maand van het feminisme (8 maart, internationale vrouwendag) en de nieuwe Netflix-minireeks belooft in het thema te blijven. In ‘Self Made‘ volgen we het waargebeurde verhaal van mevrouw C.J. Walker, een Afro-Amerikaanse vrouw die de allereerste vrouwelijke miljonair werd door een kappersimperium te creëren in de late 19e eeuw. En tussen vrouwenhaat en racisme is dit een hele prestatie. Yes, we kijken uit naar de minireeks!

/

Unorthodox — seizoen 1 — 26 maart

Unorthodox is voor ons een groot vraagteken in maart, met heel weinig nieuws dat rond circuleert op Netflix. Volgens het streamingplatform vertelt deze mini-serie het verhaal van een ‘jong meisje dat haar geradicaliseerde opleiding afwijst en vertrekt om een ​​nieuw leven te beginnen […] Ze volgt donkere sporen om de gevaarlijke mysteries uit het verleden van haar familie te ontdekken‘. De serie is gebaseerd op de bestseller van de New York Times met dezelfde titel (Unorthodox) van Deborah Feldman.

/

Ozark — seizoen 3 — 27 maart

Na lang wachten arriveert eindelijk het derde seizoen van Ozark én zijn gekke familie. Om je even te herinneren aan de vorige seizoenen, volgt de serie het verhaal van Marty (Jason Bateman), een financieel adviseur uit Chicago die geld witgewassen heeft voor een drugsbaron. Het verhaal begint daarom met het verraad van zijn partner, die hem dwingt naar de Ozarks-bergen te verhuizen. Met zijn hele gezin. Daar vindt hij zichzelf vrij snel …

/

Bonus : 7  klassieke films van Studio Ghibli — 1 maart

Op 1 februari bracht Netflix 7 films van Studio Ghibli uit, tot grote vreugde van de fans. Een maand later doet het streamingplatform dit opnieuw met 7 andere films: The Voyage of Chihiro, Princess Mononoke, The Kingdom of Cats, The Tale of Princess Kaguya, Arrietty, The little world of pilferers, Nausicaä of the Valley of the Wind en My Neighbors the Yamadas. Het ultieme doel? 21 van de 22 films van de Ghibli-studio’s online beschikbaar maken!

Vond je dit een interessant artikel? Lees dan ook – TRAILER: Netflix kondigt nieuw seizoen van Sex Education aan

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Netflix.