Weleda en plantentuin Meise slaan handen in elkaar
© Instagram @weledabenelux - www.plantentuinmeise.be

Weleda en plantentuin Meise slaan handen in elkaar

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Voor de komende drie jaar slaan Weleda en Agentschap plantentuin Meise de handen in elkaar. Samen zullen zij strijden voor de natuur en de biodiversiteit beschermen. In België en in de rest van de wereld.

/

Een natuurlijke samenwerking

Biodiversiteit is een actueler probleem dan ooit tevoren. Wanneer de biodiversiteit verdwijnt worden alle soorten, en uiteindelijk ook de mens, met het uitsterven bedreigd. Niet goed dus. Daarom besloten Weleda en plantentuin Meise hun krachten te bundelen.

Het is de missie van Weleda om de gift van de natuur middels onze producten door te geven aan de mens. Met plantentuin Meise als partner kan Weleda een bijdrage leveren aan het behoud van biodiversiteit voor volgende generaties.
– Marc van Boven, algemeen directeur Weleda Benelux

Beide partners zijn zeer gepassioneerd over de samenwerking en zien het als een natuurlijke samenwerking. Hoe kan jij helpen het beste uit deze samenwerking te halen? Bij aankoop van een Weleda product steun je tegelijk de plantentuin van Meise. Zo simpel kan het soms zijn om van deze wereld mee een mooier plekje te maken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Weleda Nederland & België (@weledabenelux) op

Lees meer Marie Claire op: Aromachologie: welzijn door geur, Shopping: Fris je tuin op voor de zomer met deze 10 items en De beste zomerhoeden om te shoppen, zelfs als je geen hoed-persoon bent.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Biodiversiteit, Plantentuin Meise, Weleda.