SOS Valentijn: waarnaartoe als je geen lief hebt
© Unsplash

SOS Valentijn: waarnaartoe als je geen lief hebt

Leestijd: 2 min

SOS Valentijn! Voel je je verloren in de zee van hand in hand lopende koppels en heb je nog geen slotje aan de brug van de liefde kunnen hangen? Geen traan gelaten, want dit jaar is Valentijn een feestdag voor de singles! Wij vonden tal van evenementen om liefde te vergeten of wie weet, net een knappe lonely boy te scoren...

/

14 februari: Valentijn Q-Masquerade

Valentijn

Unsplash

Single en op zoek? Dan is de Q-masquerade de perfecte gelegenheid om je ideale match te vinden. Op 14 februari organiseert radiozender Q-Music een groot gemaskerd bal om alle singles te koppelen. Hiervoor gebruiken ze geen speeddates of andere ongemakkelijke methodes, maar regelrechte wetenschap. Vul de wetenschappelijke vragenlijst van het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’ in op de website van Q. Wanneer jouw match gevonden wordt, ontvang je op 4 februari een ticket voor het bal.

Op 14 februari zelf krijgen alle aanwezigen een masker opgezet, sta je voor je match dan licht het masker groen op. #datenmaar. Aan zij die graag deelnemen: rep je naar de website van Q-music en schrijf je in.

/

16 februari: Crazy in love Party – Vooruit

Valentijn

Unsplash

Zin in een zwoele fiësta tijdens deze Valentijnsweek? Die kan je vinden in Kunstencentrum De Vooruit in Gent. Want of je nu happy single, crazy in love of alles er tussenin bent, dit geweldige feestje wil je niet missen. Dans de nacht in en vindt in de vroege uurtjes misschien zelfs je match, tijdens deze Crazy in love party in Gent.

Info:

regular ticket: €15 ( inkom + 10 drankbonnen)

Door: €15

Vooruit Gent: vanaf 22.30h
/
16 februari: Daten in een museum

Valentijn

Unsplash

Ben je een cultuurliefhebbende single die wel in is voor blind date? Dan hebben we goed nieuws voor jou: op 16 februari openen het MAS in Antwerpen, KANAL – Centre Pompidou in Brussel, het mim in Brussel, het Hergé Museum in Louvain-la-Neuve en het Kasteel van Seneffe namelijk hun deuren voor 10 singles. Schrijf je in via de website en geef jouw datingvoorkeuren door. Misschien ben jij wel één van de tien gelukkige winnaars van een leuke date in een museum. Ga naar huis met een goed gevulde goodiebag en misschien zelfs wel wat vlinders in de buik?

/

15 februari: Venetiaans bal – De Panne

Valentijn

Unsplash

Oehlalaa, lukt het niet om de ware te vinden in deze moderne tijden? Probeer het dan eens op de authentieke manier. Tijdens een Venetiaans liefdesbal bijvoorbeeld. Denk aan mannen in kostuum en vrouwen in stijlvolle avondkledij. No stress, want na de initiatie stijldansen ben je ultra elegant op de dansvloer. Plus, dat “tenenstampen” is de perfecte ijsbreker tussen jou en je partner. Om middernacht gaan de maskers dan af, en is het tijd om je nieuwe geliefde onder ogen te komen, en meteen een voetmassage te scoren. Voel je het kriebelen? Koop dan nu je ticket via de website van UIT in Vlaanderen. Een ticket kost €5.

/

14-15 februari: KUSSEN op de KUS-tram

Valentijn

Unsplash

Laat je verwennen in de authentieke setting van een romantische kusttram met bubbels and a view. Dit is niet alleen de perfecte spot voor koppels om hun romantisch samenzijn te vieren, maar ook de ideale girlstrip. De tram rijdt door drie kustgemeenten, Nieuwpoort, De Panne en Koksijde. Tijdens de trip krijgen jullie naast bubbels een volledige overview van al het lekkers aan de kust. Plezier en gelach verzekerd. De tram rijdt van 14 tot 20 uur en een ritje kost €10 p.p.

/

14 februari: Octavian Hip-Hop – Botanique Brussel

Valentijn

Unsplash

Geen klef gezoen dit jaar, maar een upbeat hip-hop party set in space! Oliver Godji, alias Octavian, is een van de nieuwe talenten van onze generatie. Zijn debuut single kreeg al een co-sign van Drake en ook wij staan te springen op zijn scherpe teksten en snijdende Engelse beats. Vergeet Valentijn en ga lekker los op een van de beste opkomende rappers van 2019. Tickets en info vind je op OUT.be.

Lees meer Marie Claire: Nathan en Initials LA zetten fotografietalent in de kijker, 4 parfums voor Valentijn, onze favoriete geuren, zalig ontspannen: een uurtje, namiddag of weekend, Valentijn: 32 romantische cadeau ideetjes voor haar, gezocht: singles voor een blind date in het museum.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Evenement, Q-music, Valentijn.