Mis hem niet: de archive sale van Essentiel Antwerp bij Maasmechelen Village
© Essentiel Antwerp

Mis hem niet: de archive sale van Essentiel Antwerp bij Maasmechelen Village

Door Elspeth Jenkins
Leestijd: 1 min

Voor al wie een paar seizoenen later nog steeds spijt heeft dat zij dat perfecte cocktailjurkje aan zich voorbij heeft laten gaan: halleluja voor deze archive sale van Essentiel Antwerp in Le Salon bij Maasmechelen Village.

Nog tot en met 15 augustus kan je er shoppen tussen een ruime selectie van al het moois dat Essentiel Antwerp de afgelopen seizoenen te bieden had. Verwacht je aan fantastische prints en zachte prijsjes. Voor de Antwerpenaren: meer dan waarschijnlijk de ideale tip om je mama volgend weekend mee te verrassen voor Moederdag?

Maasmechelen Village scoorde dit jaar al verschillende keren met de VIP sales van Belgische namen, zoals Morobé, Clio Goldbrenner en Labellov in de exclusieve pop-up space Le Salon. Daarnaast kan je ook internationale high end kleppers als Prada, Salvatore Ferragamo, Bally en Max Mara ontdekken.

Zetellaan 100, Maasmechelen, meer info op de website

rv

/

Slapen in een printje?

Maak er een fashion weekend van en boek een kamer in het mondaine resort La Butte aux Bois, op 15 minuten van MMV. Je kan er overnachten in de Missoni suite, die volledig ingericht is in Missoni prints. Sluit af met een ontspannend dagje in de wellness en een glas bubbels op het terras met zicht op de parktuin.

rv

Meer info op de website

Vond je dit interessant? Lees dan ook: 10 designertassen die de tand des tijds moeiteloos doorstaan, Kijk binnen in het Parijse appartement van Mirjam Flatau en Getest: de befaamde brazilian wax.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Essentiel Antwerp, Maasmechelen village.