Beach Festival 2022: kom jij ook?
©

Beach Festival 2022: kom jij ook?

Leestijd: 1 min

Na net geen drie jaar verwelkomt Nostalgie al hun luisteraars terug op één van de leukste festivals van deze zomer, het Beach Festival. En dat op een nieuwe spectaculaire locatie, dicht bij de Jachthaven in Nieuwpoort. Op 5 en 6 augustus 2022 komen een tal van topartiesten een feestje bouwen op het Beach Festival. Lees zeker verder voor de fantastische line-up!

“We zijn 45 jaar bezig en we worden nog steeds gevraagd op mooie festivals zoals bij jullie!”

Simple Minds is een van de meest populaire Schotse newwavegroepen van het moment. Om hun 40 iconische jaren in de muziek te vieren kondigde de groep een grote wereldtournee aan. Daarbovenop vieren ze het jubileum met de release van hun compilatie album: ‘40 Years Of Hits’. Op dit album staan hun grootste hits en essentieel recent materiaal. De opzwepende refreinen en dreunende atmosfeer maakt hen een van de meest iconische bands van de jaren tachtig. Simple Minds is een niet te missen topper deze zomer op zaterdag 6 augustus in Nieuwpoort.

Op vrijdag 5 augustus spelen Clouseau, De Kreuners, The Clement Peerens Explosition en Urbanus de pannen van het dak op het Beach Festival. Clouseau heeft er alvast enorm veel zin in! Jij ook?

Naast Simple Minds staan er op zaterdag 6 augustus nog een tal van topartiesten op het podium van het Beach Festival. Anouk, Bazart, Emma Bale, Emmy D’Arc, Steve Harley & Cockney Rebel en de Nostalgie All Stars staan voor jou klaar.

Spectaculaire locatie vlak bij de Jachthaven van Nieuwpoort

Het Beach Festival vindt voor het eerst plaats in het Maritiem Park in Nieuwpoort. Een unieke locatie met de iconische vuurtoren en tientallen zeilboten op de achtergrond. Klinkt zalig toch?

Nieuwpoort is deze zomer ‘the place to beach’ met zijn talloze beach bars, strandcabines, wandelroutes en nog veel meer. Met een deugddoende zeebries, de meeuwen, de zon, een goede line-up en een unieke locatie zal het Beach Festival zeker het hoogtepunt van jouw zomer zijn!

Beach Festival

Het Beach Festival @Nostalgie

Beach Radio

Deze zomer bruist het van de Nostalgie in Nieuwpoort. Vanaf 15 juli vind je de Nostalgie Beach Radio op het Hendrikaplein.

 

Spot jij de Nostalgie dj’s? Marcia en Leen kijken er heel erg naar uit!

Spotify list sneekpeek

Kom al helemaal in de festivalsfeer en luister naar onze Beach Festival Spotify playlist. Hier luister je naar alle artiesten die op het Beach Festival zullen staan. Zo zing je in augustus alle songteksten luidkeels mee!

 

Het Beach Festival ©Nostalgie

 

Be there or be square

Afspraak op 5 en 6 augustus 2022 in het Maritiem Park in Nieuwpoort.

Tickets & info op www.beachfestival.be

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Nostalgie.

www.nostalgie.be

LEES OOK: 

LPG® helpt de vochtarme huid: het endermocell HYDRATATION-gamma en de gelaatsbehandeling

4 tips om je keuken te integreren in de rest van je interieur

Shopping: de leukste interieurdecoratie voor dit voorjaar

Commercieel team De artikels van >