NATAN en Initials LA zetten jong fotografietalent in de kijker
© Pers: Tiny Geeroms (l.) en Eva Donckers (r.)

NATAN en Initials LA zetten jong fotografietalent in de kijker

Door Lieselot Coppens
Leestijd: 1 min

Het gerenommeerde Belgische modehuis NATAN steunt maar al te graag jong talent door hen een platform aan te bieden. Dit jaar wordt dan ook voor de derde keer NATAN Collective georganiseerd. Dit keer staan er geen jonge ontwerpers in de kijker, maar wél jong fotografietalent.

Van 27 februari tot 27 maart kan je het werk van 7 Belgische fotografen bewonderen in de NATAN boetiek te Brussel.

NATAN x Initials LA

Ontwerper Edouard Vermeulen lanceerde NATAN Collective voor het eerst in 2017. Hij selecteerde toen vier talentvolle ontwerpers waarmee hij zijn passie en ervaring kon delen. Dit keer slaat hij de handen in elkaar met Initials LA, een creatief fotomanagement en productie agency gevestigd in Antwerpen en Amsterdam. Zij vertegenwoordigen zowel nieuwe als gevestigde fotografen en filmmakers, en zijn gespecialiseerd in de productie van foto’s en sfeerfilms.

Eén NATAN-couturestuk

Initials LA nodigde zeven Belgische fotografen uit om de samenwerking met NATAN aan te gaan. Ze werkten allen rond één couturestuk van NATAN, dat ze vervolgens op originele wijze integreerden in hun eigen werk. Uiteraard hanteren alle fotografen hun eigen stijl, wat een boeiende en contrasterende expo oplevert. Het publiek krijgt een maand lang de toegang tot de verschillende universums van de getalenteerde fotografen.

Voor wie niet kan wachten op de expo, volgt hieronder alvast een voorsmaakje:

Praktische info: Natan Collective part III

Waar? NATAN Boetiek (1e verdieping), Naamsestraat 78, 1000 Brussel

Wanneer? 27 februari tot 27 maart, maandag tot zaterdag 10:00 – 18:30

Meer lezen over interessante samenwerkingen? Lees dan ook: Collab: onze favoriete stuks uit de Eytys x H&M collectie, Sushi Shop slaat handen in elkaar met tweesterrenchef Mauro Colagreco en Crush of the day: Café Costume x VRWRK

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Expo, La initials, Mode, Natan, Ontwerpers.