Zo beleefde Lotte Feyen Pukkelpop
© ©Lotte Feyen

Zo beleefde Lotte Feyen Pukkelpop

Leestijd: 2 min

Wanneer Lotte Feyen, de 28-jarige dj en BACARDÍ ambassadeur uit Hasselt, zelf niet achter de draaitafels staat, is ze doorgaans op het festivalterrein te vinden. Ze brengt voor Marie Claire haar tweede festival verslag uit, deze keer vanop Pukkelpop.

“Pukkelpop is voor mij een thuismatch als het op festivals aankomt. Mijn vader is een echte festivalganger en neemt me al sinds mijn veertiende mee op sleeptouw. Dit jaar maak ik mijn laatste editie mee als inwoonster van Hasselt en daar wil ik voluit van kunnen genieten. We trekken dan ook vroeg naar het festivalterrein om geen moment te missen.”

“Onze eerste stop is de CASA BACARDÍ. Terwijl de festivalgangers van de vorige avond nog een beetje wakker moeten worden, is het daar altijd non-stop feest! Leuk om meteen in de vibe te komen. We genieten er van een BACARDÍ met ginger ale: verfrissend met een lekkere prikkel in de keel. Ik ben absoluut geen bierdrinker, dus doe er nog maar eentje voor mij!”

Tijd om de rest van het festival te ontdekken

“Wanneer ik ergens een reuzenrad spot, moet en zal ik er een ritje op maken. Na slechts vijf minuutjes aanschuiven is het onze buurt. Wat een fantastische belevenis om de festivalweide vanop een hoogte te kunnen bekijken!”

“Na ons gezellig ritje wandelen we verder op zoek naar de Secret BACARDÍ Room. Deze blijkt helemaal links van de Main Stage te liggen, verstopt achter een aantal bankjes waar festivalgangers wat kunnen uitrusten. Het is er heerlijk genieten van een frisse cocktail weg van alle drukte en uit de hete zon.” 

Opnieuw opgeladen, trekken we terug naar het feestgedruis

“Met een hele bende zetten we nadien koers naar de Marquee voor de set van Mark Rebillet. Voor wie hem nog niet kent: het loont zeker de moeite om naar een van zijn shows te gaan kijken. Wat een koning!”

“En zoals altijd begint het festival pas écht wanneer de zon ondergaat. Afspraak bij de Main Stage voor de set van Charlotte De Witte. Jammer genoeg laat het mengpaneel haar in de steek en kan ze haar set niet afmaken. We trekken naar de Boiler Room om daar nog een uurtje af te sluiten en keren moe maar voldaan terug naar huis na alweer een fantastische editie. See you next year Pukkelpop!”

Recept: BACARDÍ Ginger Ale

©Lotte Feyen

Wil je Lotte’s lievelingscocktail van op Pukkelpop thuis recreëren? Volg dan volgend recept: 

Ingrediënten

  • 50 ml BACARDÍ Spiced
  • 100 ml ginger ale
  • 2 limoenpartjes 
  • Ijsblokken

Bereiding

  1. Vul een longdrinkglas met voldoende ijsblokken.
  2. Pers de limoenpartjes uit boven het glas en laat ze er vervolgens in vallen. 
  3. Schenk de BACARDÍ Spiced en ginger ale in het glas.
  4. Roer de ingrediënten door elkaar. Cheers!

NIEUW: BACARDÍ Spiced is een glutenvrije rum gemengd met natuurlijke aroma’s en specerijen. Verwacht je aan een vleugje rokerigheid van verkoolde Amerikaanse eiken vaten en aan zowel lichte als diepe noten. BACARDÍ Spiced vormt de perfecte basis voor het mixen van gekruide rumdrankjes, zoals BACARDÍ Ginger Ale.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met BACARDÍ.

www.bacardi.com

Commercieel team De artikels van >