Alles wat je moet weten over Joie de Vivre, het Marie Claire shopping event bij Maasmechelen Village
©

Alles wat je moet weten over Joie de Vivre, het Marie Claire shopping event bij Maasmechelen Village

Leestijd: 1 min

Het is bijna zo ver: Joie de Vivre bij Maasmechelen Village,  komt eraan! Hét shopping event op zaterdag 15 oktober in samenwerking met Marie Claire dat volledig in het teken staat van de mooiste Franse mode… met tal van kortingen en cadeaus. Wij zetten alles op rij wat je wil weten.

De kenmerkende je-ne-sais-quoi stijl van Franse dames is al eeuwen geliefd en overal ter wereld proberen vrouwen er net zo stijlvol en nonchalant uit te zien. Regel één voor de liefhebbers: shop je garderobe bij Franse merken die precies de kleren in de rekken hebben hangen om je te transformeren tot een echte Française. En daar helpen wij je graag een handje bij!

Joie de Vivre bij Maasmechelen Village

Als een ode aan die heerlijke je-ne-sais-quoi stijl organiseren we Joie de Vivre, het grootste shopping event waarmee we de Franse merken in het shoppingparadijs Maasmechelen Village in de kijker zetten. Je geniet er het hele jaar door van prijzen die tot 60% lager liggen dan de aanbevolen retailprijzen. Op zaterdag 15 oktober zal je in de winkels van Ba&shSandroLancel en American Vintage van heel wat kortingen, cadeaus, muzikale performances en lekkers kunnen genieten.

Bovendien zullen onze hoofdredacteur en modeteam in de winkels van Ba&sh, Sandro, Lancel en American Vintage voor jou een aantal van de mooiste Franse investment pieces uitkiezen en zijn ze tijdens Joie de Vivre ook aanwezig om persoonlijk stylingadvies te geven!

Dit mag je verwachten

  • Krijg 10% korting op de outletprijzen als je Maasmechelen Village Member wordt.
  • Geniet van bubbels en amuses-bouches in de boetieks van Ba&shSandroLancel en American Vintage .
  • Franse muziek tijdens het shoppen.
  • Vergeet parkeerstress, want onze lezers mogen exclusief op de VIP Parking staan.
    Wie liever niet met de auto komt, kan gratis gebruik maken van de Shopping Express: Brussel – Maasmechelen Village met de promocode JOIEDEVIVRE. Pick-up Brussel: 9u30 ; vertrek Maasmechelen Village: 16u30.

Inschrijven voor Joie de Vivre bij Maasmechelen Village

Ben jij er graag bij op zaterdag 15 oktober (tussen 14u en 19u) en ontvang je ook graag een goodiebag vol met cadeaus, waaronder natuurlijk de Marie Claire? Schrijf je dan hier in op het event. Let wel: de plaatsen zijn beperkt tot 200, dus snel zijn is de boodschap!
Geen zorgen als je zaterdag 15 oktober al plannen hebt trouwens. Nog tot zaterdag 22 oktober organiseren de deelnemende Franse winkels tal van leuke acties én we geven de hele week lang fantastische giveaways weg. Denk aan een lunch met onze hoofdredacteur, een giftcard voor Maasmechelen Village t.w.v. € 125, een wijntour bij Aldeneyck & nog veel meer! En als je niet beschikbaar bent die week, kun je je hier inschrijven om steeds op de hoogte te zijn van alle aankomende events in Maasmechelen Village.

Schrijf jou en je plus one hier in!

Lees ook: 

Editor’s Pick: de allereerste capsulecollectie van Marie Jo L’Aventure

Back to work: zo hou je je werktas ordelijk

Moet je oppassen voor een ‘helper’s high’ op de werkvloer?

Commercieel team De artikels van >