4 parfums voor Valentijn: onze favoriete geuren
©

4 parfums voor Valentijn: onze favoriete geuren

Door Charlotte Deprez  & Elise Van de Meulebroucke
Leestijd: 1 min

Schuif deze pagina onder het oog van manlief, of doe jezelf gewoon een lekker geurtje cadeau.

/

Nomade, Chloé

Saint-Valentin : nos parfums préférés pour le 14 février - 1

De Nomade parfum van Chloé is er eentje voor de avontuurlijke vrouw. De geur doet dromen van verre reizen en exotische bestemmingen. De eerste snif lijkt een citroenachtig aroma, die meteen plaats maakt voor een intense indruk, een mix van  pruimen, fresia en eikenmos, waardoor een complex parfum ontstaat.

Lees ook: Doffe teint? Deze tips doen je huid stralen.

Nomade is gebotteld in een minimalistisch en transparant flesje dat sterk doet denken aan de iconische Drew-tas uit 2015 van het Franse modehuis. De gouden dop en het suède lint maken de fles stijlvol en wild tegelijk, net zoals het parfum.

Eau de parfum 75ml Nomade, Chloé, 112,50€. Hier verkrijgbaar.

/

Chance Eau Tendre, Chanel

Saint-Valentin : nos parfums préférés pour le 14 février - 3

 

In 2002 bracht Chanel het populaire parfum Chance uit, een bloemige en vrolijke geur in een ronde fles. Dit jaar herinterpreteert het huis de geur tot de Eau Tendre, een intensere en fruitigere versie dankzij een toets van jasmijn en rozenessentie.

Lees ook: 7 handcrèmes met prachtige packaging. 

Het parfum wordt opgefrist met de tonen van grapefruit en die maken van de scent een delicate eau de parfum voor de gelukkige en charmante vrouw.

Eau de parfum 100ml Chance, Chanel, 121,50€. Hier verkrijgbaar..

/

Gucci Guilty Revolution

Saint-Valentin : nos parfums préférés pour le 14 février - 5

De Gucci Guilty-collectie breidt uit met de lancering van de eau de parfum-versie. Gucci Guilty Revolution wil de onverschrokken en zelfverzekerde vrouw vertegenwoordigen.

Lees ook: Hebben: de nieuwe Skin Care Kits van Aesop

De topnoten zijn die van de vrucht Mandora – een kruising tussen de mandarijn en de sinaasappel-, van bergamot en van roze peper. Afgetopt met enkele tonen van bloemen (rozen, viooltjes, geranium) resulterend in een genuanceerd mengsel. Tot slot, een snuifje Patchouli voor een langdurig geureffect.

Eau de parfum 90ml Gucci Guilty Revolution, Gucci, 113€. Meer info hier.

 

/

Eau Rose Hair Mist, diptyque

Saint-Valentin : nos parfums préférés pour le 14 février - 7Dit speciale parfum, bedoeld voor het haar en daarom minder agressief voor de haarvezel, voedt en parfumeert je lokken. De geur is verrijkt met olie van Camellia. Eén hairflip, en je verspreidt een heerlijke bloemenaroma.

Lees ook: Negin Mirsalehi lanceert parfum voor het haar. 

Opgelet, er is maar een beperkte oplage van de Eau Rose haarparfum!

Haarparfum Eau Rose, diptyque, 42€ Senteurs d’Ailleurs.

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Beauty, Parfum, Valentijn.