GEZOCHT: single cultuurliefhebbers voor blind date in een museum

singles_museum_valentijn_marieclaire
©Unsplash

In februari komt het legendarische programma Blind Date opnieuw op televisie, maar voor wie liever op date gaat met wat minder poeha, is er een alternatief. MuseumPASSmusées organiseert voor Valentijn namelijk blind dates in vijf musea verspreid over het hele land.

Op 16 februari openen het MAS in Antwerpen, KANAL – Centre Pompidou in Brussel, het mim in Brussel, het Hergé Museum in Louvain-la-Neuve en het Kasteel van Seneffe de deuren voor 10 singles.

1/

Hoe deelnemen?

Wil je kans maken op een dromerige date in je favoriete museum? Geef online je voorkeuren door, dan wordt er een geschikte match gezocht. Tien winnaars worden gelukkig gemaakt met een ideale partner en een gezellige date op een unieke locatie. De uitverkorenen genieten samen van een drankje aangeboden door het museum en gaan bovendien naar huis met een goodiebag… en wie weet ook met vlinders in de buik?

Deelnemen aan de wedstrijd kan via bit.ly/museumvalentijn.

Lees ook: Jouw liefdesleven in 2019 volgens je sterrenbeeld 

Het ideale valentijnscadeau

Heb je al een lief? Geen probleem, de museumpas an sich is het ideale valentijnsgeschenk. Voor 50 euro heb je een jaar lang toegang tot meer dan 130 musea in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

Meer informatie: www.museumpas.be.

Lees ook: Dit is hoevaak je verliefd wordt in je leven 

| | | |
Tags: Date, Liefde, Valentijn.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures