Think Pink België strijdt mee met mondmaskerinitiatief
© Facebook Think Pink België

Think Pink België strijdt mee met mondmaskerinitiatief

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Het is belangrijker dan ooit om jezelf, maar ook de kwetsbare om je heen te beschermen. Daarom trekt Think Pink België de verkoop van mondmaskers op gang. Met de opbrengst bescherm je niet alleen jezelf, maar draag je ook een steentje bij aan de preventie van en onderzoek naar borstkanker.

/

Bescherm jezelf en steun Think Pink

Borstkanker stopt niet, nooit niet, voor niemand niet. Ook niet in tijden van corona. Om de kwetsbare groep kankerpatiënten steeds weer opnieuw te kunnen ondersteunen, start Think Pink met de verdeling en verkoop van stoffen, wasbare mondmaskers. Want wanneer we, hopelijk, binnenkort het gewone leven weer kunnen oppikken, zullen er vele onder ons nood hebben aan de juiste bescherming. Denk aan pretparkmedewerkers, reizigers en medewerkers van het openbare vervoer, …

Think Pink Mondmaskers

Think-Pink.be

Je kan via de online webshop van Think-Pink.be tot 1000 mondmaskers bestellen. Voor een grotere bestelling kan je terecht bij Heidi Vansevenante, voorzitster Think Pink België, op account@think-pink.be. Bovendien kan je vanaf 1000 mondmaskers kiezen voor een gepersonaliseerd ontwerp.

Niet onbelangrijk, zo’n 80% van de opbrengst die de verkoop zal opleveren gaat rechtstreeks naar Think Pink België. Dit zorgt voor de nodige extra ondersteuning nu de organisatie al zijn geplande (sponsor)activiteiten in het water zag vallen ten gevolgen van corona.

/

Technische info

Het mondmasker bestaat uit 3 lagen:

  • Buitenste laag met ontwerp: 100% ademend katoen
  • Centrale laag: antibacteriële stof op basis van zilverionen
  • Interne laag: 100% katoen

De mondmaskers van Think Pink België zijn tot 50 keer wasbaar met zeep of in de wasmachine op 60 graden Celsius.

Lees meer Marie Claire op: Cocoonen: romantische pyjamalabels om de quarantaine te overleven, Quarantaine trend: De Quarantaine Pillow Challenge verovert Instagram en Wat is het eerste dat jij zal doen na de quarantaine?.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Corona, Mondmasker, Think Pink.