Cocoonen: romantische pyjamalabels om de quarantaine te overleven
© Instagram @yolkegirl - @oliviavonhalle

Cocoonen: romantische pyjamalabels om de quarantaine te overleven

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Jogging of pyjama? Als we eerlijk zijn, is dit het enige modedilemma die wij de laatste weken hebben. Om het makkelijker te maken, of misschien wel moeilijker, vind je hier 5 pyjama merken die to die for zijn.

/

For Love & Lemons

Het label For Love & Lemons werd opgericht door twee beste vriendinnen, Laura Hall en Gillian Rose Kern. Al sinds 2011 bestaat het merk rond drie sleutelwaarden, zelfvertrouwen, vrouwelijkheid en individualiteit. Bij dit Amerikaanse merk vind je pyjama’s die jouw vrouwelijke rondingen juist in de kijker zetten.

/

Love Stories

Bij Love Stories draait het allemaal om sexyness, zonder in te boeten aan comfort. Met een achtergrond in interieurdesign besloot oprichtster Marloes Hoedeman een non-traditionele en grenzeloos lingeriemerk op te richten. Sinds 2013 is het merk zo’n succes geworden dat je er nu ook de meest romantische slaapkledij vindt.

/

Yolke

Al sinds 2013 is Yolke een wereldwijd geliefd merk voor luxueus nachtkledij. De twee oprichtster, Ella Ringner en Anna Williamson, worden ook wel eens de zijde-dames geworden. Yolke staat namelijk gekend om zijn zijdezachte pyjama’s in vele verschillende vormen met evenveel verschillende romantische prints.

/

Sleeper

Sleeper ontstond eigenlijk simpelweg door een leuke droom van een van de oprichtsters, Kate Zubarieva en Asya Varetsa. Een van de twee dames droomde namelijk dat ze met Kerstmis in een pyjamafabriek stond. En voordat ze het wisten was er de volgende winter een hele collectie onder het merk Sleeper.

/

Olivia von Halle

Na het thuiskomen van feestjes wou Olivia von Halle niets liever dan haar hoge hakken aan de zijkant te smijten en haar outfit in te ruilen voor iets glamoureus maar comfortabel. Perfect voor een laastje glaasje gin & tonic voor het slapengaan. Zo bestaat sinds 2011 het luxueuze pyjamalabel Olivia von Halle waar de grens tussen nachtkledij en ready-to-wear slechts heel dun is.

Geïnteresseerd in dit artikel? Lees dan ook: S.O.S outfit inspo: 5 outfits om stijlvol thuis te werken, Van zachte aardetinten tot hippe accenten: Raf Simons ontwerpt nieuwe stoffen voor Kvadrat en Crush of the day: Hermine Hold, haaraccessoires die ons hart doen sneller slaan.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: For love & lemons, Love Stories, Olivia von halle, Pyjama, Sleeper, Yolke.