Wat is het eerste dat jij zal doen na de quarantaine?
© Unsplash

Wat is het eerste dat jij zal doen na de quarantaine?

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Je hebt jezelf de vraag misschien ook al gesteld, wat is het eerste dat je doet wanneer de lockdownperiode voorbij is? Want of het nu de Starbucks soya latte was of die heerlijke Advocado toast van dat schattige brunch tentje, we namen het allemaal als te vanzelfsprekend.

Het is ons alvast duidelijk dat het de kleine dingen zijn die ons gelukkig maken. Ook op de Amerikaanse nieuwswebsite Reddit stelde iemand de vraag: “Wat is het eerste dat jij zal doen een keer alles weer normaal loopt?”. De antwoorden die de post ontving, waren zo hartverwarmend dat het zonde zou zijn deze niet te delen. Wij lijsten hieronder onze favoriete antwoorden op.

/

Van een dikke knuffel tot een cinema date

1. “Mijn vriendje bezoeken, uitnemen op een date en vragen of hij met mij wil trouwen. Ik ben er klaar mee met tijd apart door te brengen voor God weet hoe lang.”

2. “Mijn grootvader knuffelen.”

3. “Het meisje waar ik een crush op heb, uitvragen. Ik had eindelijk alle moed bij elkaar geraapt, maar de quarantaine kwam er tussen voordat ik het kon vragen…”

4. “Deze hele toestand heeft ervoor gezorgd dat mijn vrouw en ikzelf even pauzeren en reflecteren over hoe we leefde en de dingen waar we onze aandacht aan gaven. Ik denk dat wanneer dit allemaal voorbij is, we nog steeds minder tijd zullen besteden aan de maatschappij en meer nadruk leggen op familie. We zijn nu al gestart met een groentetuin en doen met de kinderen meer activiteiten buitenhuis. We hopen verder te gaan met deze eenvoud en zorg te dragen voor onszelf.”

5. “Meer reizen, naar live shows gaan en uit eten op restaurant. Alles.”

6. “Al mijn vrienden knuffelen. Er is niets beters dan een welgemeende knuffel, en iedereen krijgt er een van mij wanneer dit voorbij is.”

Vrienden knuffelen

Unsplash

7. “Mijn huis verlaten! Naar het park gaan! Of, misschien naar een bar gaan! Iemand kussen, liefst een vriend, maar misschien eender wie! En het meeste van alles, GAAN DANSEN!”

8. “Terug een vliegticket kopen naar een onbekend land. Ik krijg alweer de kriebels om een nieuwe stempel op mijn paspoort toe te voegen.”

9. “Aan de jongen die ik al even leuk vind vragen of hij zin heeft om af te komen voor een etentje en een film.”

10. “Reizen om mijn geliefde te zien.”

En jij, wat is het eerste dat jij zal doen wanneer dit allemaal voorbij is?

Lees meer Marie Claire op: Lockdown gids: Antwerpse handelaars in de kijker, Mauritius: 5 redenen om er je vakantie door te brengen en Lees hier gratis het maartnummer van Marie Claire België.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Activiteiten, Lifestyle, Quarantaine.