Very Ralph: er komt een documentaire over mode-icoon Ralph Lauren

marieclaire_ralph
©Shutterstock

Modefans, opgelet! HBO heeft namelijk zonet een documentaire aangekondigd over niemand minder dan Ralph Lauren. De film, die de titel Very Ralph krijgt, zal ons een blik geven op de de man achter het iconische modelabel.

1/

Ralph Lauren draait ondertussen al bijna zes decennia lang mee in de mode-industrie. Vandaag bezit hij een iconisch bedrijf dat miljarden dollars waard is, maar ooit begon hij als een jongen uit de Bronx die zelfs niet wist wat een modeontwerper was. De 79-jarige heeft op zijn zachtst gezegd een interessant leven achter de rug, waardoor wij alvast heel benieuwd zijn naar de documentaire.

Very Ralph vertelt het levensverhaal van Ralph Lauren. De designer reflecteert in de film zelf over het ontstaan van zijn carrière en hoe hij zich ontwikkelde tot een van de grootste namen in de industrie. In de film vertelt Lauren onder andere hoe hij omgaat met kritiek, over zijn huwelijk en zijn vernieuwende visie. In de documentaire komen ook verschillende mensen aan bod die nauw met Ralf hebben samengewerkt zoals Anna Wintour, Karl Lagerfeld en zelfs Hillary Clinton.

Very Ralph verschijnt op 12 november 2019 op HBO.

Meer kijktips? Netflix: When They See Us, een indrukwekkende miniserie die je moet zienDe beste films op Netflix om even te ontsnappen aan de hitteNetflix: 6 series om te bingewatchen in juni.

| | | |
Tags: Documentaire, Ralph Lauren, Very Ralph.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures