Netflix: 6 series om te bingewatchen in juni
© pers

Netflix: 6 series om te bingewatchen in juni

Door Charlotte Deprez  & Romy Geerts
Leestijd: 2 min

Gezocht: een ijzersterke serie met even hoge kans op verslaving als Game of Thrones!

Weet je met jezelf geen blijf nu het laatste seizoen van GoT is afgelopen? Thank God stroomt Netflix in juni over van nieuwe series en vervolgseizoenen.

6 must see series die het bekijken waard zijn:

/

Black Mirror – Seizoen 5

Black Mirror-fans zetten zich schrap, want op 5 juni komt het 5de seizoen van de populaire serie uit op Netflix. Black Mirror is een anthologieserie waarin elke aflevering een op zich staand geheel vormt, met een andere cast en een ander plot. De serie heeft een donker en satirisch kantje wat het heel interessant, anders en excentriek maakt.

Waarom wij zéker gaan bingen? Actrice/zangeres Miley Cyrus kreeg een rolletje te pakken in één van de drie afleveringen van seizoen 5. En haar acteerwerk in de bekroonde thrillerserie willen we zeker niet missen.

Op 5 juni komt de serie uit op Netflix.

/

The Chef Show – Seizoen 1

Herinner je je nog de film Chef uit 2014 waarin acteur Jon Favreau met zijn foodtruck rondrijdt? Wel, op deze film is er nu ook een kookshow The Chef Show op gebaseerd waarin Favreau gevolgd wordt tijdens zijn avonturen op zoek naar het plezier van koken. Onder de gasten zitten onder meer: Gwyneth Paltrow, Robert Downey Jr en Aaron Franklin.

Op 5 juni komt de serie uit op Netflix.

/

Tales of the City – Seizoen 1

Veertig jaar geleden verrasten de verhalen van Armistead Maupin over de Tales of the City de literaire wereld. Nu steekt Netflix de San Francisco Chronicles in een nieuw televisie jasje waarin Mary Ann (Laura Linney) haar midlifecrisis ontvlucht en terugkeert naar Barbary Lane 28, waar ze haar dochter Shawna (Ellen Page) en haar ex-man Brian (Paul Gross), twintig jaar later terugziet.

Voor de Tales of the City fans is dit dé reden om de zesdelige reeks nog eens opnieuw te lezen en de remake van de jaren 90-serie opnieuw te kijken.

Op 7 juni komt de serie uit op Netflix.

/

Trinkets – Seizoen 1

Trinkets (vrij vertaald: “snuisterijen”) is een Amerikaanse dramareeks gebaseerd op de roman geschreven door Kirsten Smith. De serie vertelt de bizarre ontmoeting tussen drie tienermeisjes tijdens een ‘shoplifters anonymous’ meeting en de vriendschap die daarna volgt.

Gek op dramareeksen met bizarre wendigen? Dan is Trinkets zeker iets voor jou.

Op 14 juni komt de serie uit op Netflix.

/

Dark – Seizoen 2

Dark, is een bovennatuurlijke serie die zich afspeelt in een Duitse stad waar twee jonge kinderen verdwijnen. Deze verdachte verdwijningen leggen het dubbele leven en de relaties tussen vier families uit de stad bloot. In tien afleveringen van een uur legt het verhaal de link met soortgelijke feiten uit 1986 in dezelfde stad. En dan krijgt het verhaal een paranormale wending

In het tweede seizoen komt het personage Jonas vast te zitten in de toekomst en probeert hij wanhopig terug te keren naar 2020. Zijn vrienden, Martha, Magnus en Franziska proberen uit te vinden hoe Bartosz betrokken is bij de mysterieuze incidenten die plaatsvinden in hun kleine woonplaats, Winden.

Fan van Stranger Things? Dan vind je deze serie ook zeker de moeite.

Op 21 juni komt de serie uit op Netflix.

/

Family Business – Seizoen 1

Joseph (Jonathan Cohen), 35 jaar, heeft een overvloed aan bedrijfsideeën die hij graag zou willen lanceren. Ondanks dat werkt hij nog steeds als slager in zijn vaders winkel (Gérard Darmon). Maar wanneer hij hoort dat cannabis op het punt staat om “zeker” gelegaliseerd te worden, krijgt hij een openbaring en begint hij met het toekomstplan van zichzelf en zijn vrienden en familie uit te werken met zijn oog op de cannabisverkoop.

Kijk je naar series zoals Disjointed, Breaking Bad en Eigen Kweek? Dan zal deze je ook zeker bevallen!

Op 27 juni komt de serie uit op Netflix.

 

Vind je dit een leuk artikel? Lees dan ook deze: Deze leuke films en series komen in maart op NetflixDeze films en series mag je in april op Netflix verwachtenMust see: Renée Zellweger in nieuwe Netflix Original-thrillerserieOok Vlaamse series populair bij bingewatchersNetflix: 5 series om het jaar in stijl te beginnen en De must see series en films op Netflix in mei

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Juni, Netflix, Nieuwe serie, Series.