In Antwerpen kan je heel de zomer champagne picknicken
© Pers

In Antwerpen kan je heel de zomer champagne picknicken

Leestijd: 1 min

Dit jaar bestaat de iconische champagne Moët Impérial maar liefst 150 jaar. Zo'n belangrijke verjaardag van 's werelds populairste champagne moet uiteraard gevierd worden. In Antwerpen is het de hele zomer lang feest. Je kan er terecht in de prachtige tuin van Kasteel Den Brandt om te picknicken in stijl, uiteraard met Moët Impérial.

Het Franse champagnehuis Moët & Chandon viert dit jaar groot feest.  Hun Moët Impérial mag namelijk 150 kaarsjes uitblazen. Ze starten de festiviteiten op zaterdag 22 juni met de Moët & Chandon Grand Day. Die avond kan je terecht in Kasteel Den Brandt voor een chique diner voorzien door Michelinster-chef Ken Verschueren. De dresscode van de avond: stijlvol zwart-wit met een vleugje goud.

Een zomer lang feest

De dag erna wordt je uitgenodigd op de meest luxueuze picknick waar je ooit aanwezig was. De picknick vindt plaats in de prachtige tuin van Kasteel Den Brandt. Tijdens het evenement kan je in de tuin genieten van een picknickmand vol heerlijk eten en een Moët Impérial mini bottle. Wie geen fan is van een picknick kan ook gewoon het kasteel verkennen en de Moët experience room ontdekken. En dat met een glaasje champagne of champagne cocktail ontworpen door Jan Van Ongevalle in de hand.

Je kan er bovendien nog de hele zomer lang terecht voor een overheerlijke picknick. Voor een Grand Picknick betaal je 49 euro, maar op voorhand reserveren is verplicht! Wie enkel de Grand Experience wil meemaken, betaalt 20 euro. Tickets boeken kan hier.

Meer lezen? Weekendtip: tegendraads feesten aan het Antwerpse Noordkasteel op Contrair Open AirAntwerpse bruidswinkel Le Chapeau wordt overgenomen door duo achter The Ivory ClubZomeren in 2019: 3 rooftopbars die hoge toppen scheren.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Champagne, Moët & Chandon, Moët Impérial, Picknick, Weekendtip.