Antwerpse bruidswinkel Le Chapeau wordt overgenomen door duo achter The Ivory Club
© Pers

Antwerpse bruidswinkel Le Chapeau wordt overgenomen door duo achter The Ivory Club

Leestijd: 1 min

Le Chapeau is al jarenlang een instituut in Antwerpen wat bruidskleding betreft. De bekende bruidswinkel wordt nu overgenomen door Laura Valkiers en Stéphanie Bosten, het ambitieuze duo achter het succesvolle The Ivory Club. Le Chapeau 2.0 wordt een frissere versie van de voormalige winkel met een ruim en hedendaags aanbod.

Een jaar geleden lanceerden Laura Valkiers en Stéphanie Bosten The Ivory Club op. Het unieke concept dat zich vooral richt op een nichepubliek met specifieke designermerken sloeg op korte tijd in als een bom en maakte reeds tal van bruiden dolgelukkig. Het duo jaagt hun dromen nu verder na met een tweede bruidsboetiek die zich eerder richt op een breed publiek.

Eerder al schreven we een online stuk over jonge modeondernemers Laura en Stéphanie, dat lees je hier. 

/

Le Chapeau 2.0

Het duo neemt namelijk de Antwerpse bruidswinkel Le Chapeau over. De winkel is nu reeds gesloten voor de nodige verbouwingswerken. “We willen op elk vlak een frisse wind door Le Chapeau laten waaien. Zowel qua concept, als qua branding tot de beleving in de winkel. Onze zaak moet een voorbeeld worden van de bruidswinkel van de toekomst”, verklaart Stéphanie.

Bij Le Chapeau 2.0 kan je terecht voor een origineel merkaanbod met veel tot nog toe onbekende merken, maar ook voor vertrouwde Belgische labels. Het is een mix van creatieve en trendy merken aan een correcte prijs. Je kan er bovendien langsgaan voor het totaalpakket, want de focus ligt ook sterk op accessoires zoals sluiers en juwelen voor de bruid.

Jurken voor elke bruid

Met de start van de tweede zaak willen Laura en Stéphanie voortaan elk genre bruidje aan de jurk van haar dromen helpen. Het duo is alvast in de wolken met hun nieuwe roeping: “Het is inderdaad nog maar een jaar geleden dat we van start gingen met The Ivory Club. Met de overname van Le Chapeau kunnen we gewoon nog meer bruiden helpen. We are now living the dream!”

De heropening van Le Chapeau staat voorlopig gepland op 16 augustus. Le Chapeau, Frankrijklei 72, 2000 Antwerpen. 

Meer lezen over dit onderwerp? Trouwen op Ibiza, hoe begin je eraan? Tips van de experteTien bijzondere locaties om te trouwen in BelgiëTrend: steeds meer Belgen hernieuwen hun huwelijksgeloften.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Antwerpen, Bruidswinkel, Le Chapeau, The ivory club.