Weekendtip: tegendraads feesten aan het Antwerpse Noordkasteel op Contrair Open Air
© Kemizz

Weekendtip: tegendraads feesten aan het Antwerpse Noordkasteel op Contrair Open Air

Leestijd: 1 min

Nachtraven en kunstliefhebbers, verzamel u! En dan wel op 22 juni aan het Noordkasteel, voor een tweede editie van Contrair Open Air.

Contrair quoi? “Contrair Open Air is een ecologische ontmoetingsplaats voor jonge creatievelingen, een plek waar muziek, kunst en architectuur in een duurzaam kader samenkomen. “ Aldus mede-organisator Yves Massignani (aka Dj Hush Hefner).

“Onze beste lineup ooit”

Na een uitverkochte eerste festival-editie en reeks concert – en clubavondenin oa. Kompass (Gent), Pekfabrik en De Studio (Antwerpen) zijn de verwachtingen bij organisatoren Thomas Van Praag en Yves Massignani hoog:

“Muzikaal hebben we naar mijn bescheiden mening onze beste line up ooit kunnen samenstellen. Een affiche zonder hokjesdenken verspreid over drie stages met enkele internationale toppers zoals Ben Ufo, DJ Deeon en publiekslieveling Job Jobse, maar ook enkele veelbelovende lokale helden zoals Bjeor, Kiani & His Legion en Bafana.” Net zoals vorig jaar neemt het beruchte Antwerpse concept Hush Hush de hosting van één van de podia voor haar rekening.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Contrair (@contrair_antwerpen) le

Groen

Een groene locatie vraagt om een groen beleid. De bekers op Contrair zijn herbruikbaar en alle materialen op het terrein zijn recycleerbaar. Daarnaast stimuleert het festival carpooling en vervoer per fiets, wordt de merchandise gemaakt van gerecycleerd textiel en last but not least worden er enkel vegetarische maaltijden geserveerd. En niet van de minsten: Contrair werkt samen met amigo amigo uit Gent, Table D’Ho, Puurbus en de Antwerpse smaakbom-leverancier Mission Masala.

Praktisch

Ben je er graag bij? Haast je naar http://contrair.be/tickets en verzeker je van een plaats op de dansvloer. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €29.

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.