De Netflix-hit van het moment is slechts 12 minuten lang
© Netflix

De Netflix-hit van het moment is slechts 12 minuten lang

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

De animatie staat nog maar vijf dagen op Netflix, maar is nu al een giga hit. 'If anything happens I love you' heeft menig harten over de hele wereld geraakt. En dat allemaal voor een film die slechts 12 minuten duurt.

/

If anything happens I love you‘ is een Amerikaanse animatiefilm geschreven en geregisseerd door Michael Govier en Will McCormack (co-schrijver Toy Story 4). Het verhaal volgt twee rouwende ouders die de draad maar moeilijk kunnen oppikken na het verlies van hun tienerdochter. En om eerlijk te zijn, willen we meer niet zeggen. Maar als je vandaag 12 minuten tijd hebt, doe dan een ding en bekijk deze film. Geloof ons, het is het waard. Al raden we dit niet aan minuten voordat je een zoom-meeting hebt!

Geloof je ons niet op ons woord? De animatiefilm kreeg op Rotten Tomatoes een score van 94%, uitzonderlijk hoog dus. En anders helpen deze beelden (of de trailer) je misschien wel te overtuigen:

Lees meer Marie Claire op: The Queen’s Gambit: het verhaal achter de nieuwe verslavende serie op Netflix, Onze 5 favoriete Netflix-series en films om in november te bingewatchen en Shopping: outfits geïnspireerd op ‘The Crown’.

Tags: Animatiefilm, Netflix.