Onze 5 favoriete Netflix-series en films om in november te bingewatchen
© Netflix

Onze 5 favoriete Netflix-series en films om in november te bingewatchen

Door Charlotte Deprez
Leestijd: 1 min

Geen idee meer wat te kijken op Netflix? Marie Claire selecteert elke maand een aantal van de beste nieuwe series en films die je echt wil zien. Dit zijn onze favorieten voor de maand november. Veel plezier!

/

Carmel – docuserie – 5 november

Carmel is een documentaireserie die terugblikt op de omstandigheden van de dood van María Marta García Belsunce. Een Argentijnse socialite die in 2002 levenloos werd aangetroffen in een badkuip. Haar man denkt dat ze een ongeluk heeft gehad, maar uit een autopsie blijkt een ander verhaal. Een van de meest controversiële strafzaken in de geschiedenis van Argentinië…

/

Little Women – film – 2 november

In deze nieuwe adaptatie van het boek Little Women – geschreven door Louisa May Alcott – spelen Timothée Chalamet, Emma Watson, Saoirse Ronan en meer sterren mee. De prachtige film vertelt het verhaal van Jo March en haar zussen die hun eigen leven op hun eigen voorwaarden willen leven in een tijd waarin dat nog niet vanzelfsprekend was.

Lees ook: Onze 6 favoriete Netflix-series om in oktober te bingewatchen.

https://youtu.be/F6_2RpKqJ7k

/

The Crown — seizoen 5 — 15 november

Het vierde seizoen van The Crown is vanaf 15 november te zien op Netflix! En deze keer zullen we voor het eerst meer te weten komen over Lady Diana Spencer. Al wordt de Koninklijke familie achter gesloten deuren ook steeds meer verdeeld. Meer info over het nieuwe seizoen lees je hier!

/

Trial of the Chicago 7 – film – vanaf 1 november

Trial of the Chicago 7 is gebaseerd op de waargebeurde rechtszaak over de protestactie in Chicago tegen de Vietnamoorlog die uit de hand loopt in een aanvaring met de politie. In de film komen ook racisme en het falende rechtssysteem aan bod, wat – helaas – nog steeds bijzonder relevant is. Voor wie even wat activistische hoop kan gebruiken, is dit een absolute aanrader!

/

We are the Champions — seizoen 1 — 17 november

We Are the Champions gaat over de meest vreemde competities ter wereld waarvan u waarschijnlijk niet eens wist dat ze bestonden. Elke aflevering volgt een unieke wedstrijd, variërend van kaaswedstrijden, chiliproeverijen, kapperswedstrijden, jojo-wedstrijden, hondendanswedstrijden en kikkersprongkampioenschappen. De serie belooft bijzonder entertainend te zijn.

https://youtu.be/np5EbrDFr3k

/

Vikings : Valhalla — serie – 29 november

Ben je een fan van de serie Vikings? Dan hebben we goed nieuws voor je: er komt namelijk een spin-off uit! De nieuwe saga begint 100 jaar na het einde van de originele serie en bevat de beroemdste Vikingen uit de geschiedenis: Leif Erikson, Freydis Eiriksdottir, Harald Hardrada en de Normandische koning Willem de Veroveraar.

 

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Netflix.